2777
2789
عنوان

نشانه های خیانت زنا؟

1279 بازدید | 26 پست

برادرشوهرم تصادف کرده بود بیمارستان بستری بود جاریم نیومد و رفت خونه باباش(ب گفته خودش) گفت من از ی پاشکسته نمیتونم پرستاری کنم بارداره و ۲ ماهشه

بعد ک من بهش زنگ زدم گفتم فلانی حالش خوب نیس من بیام دنبالت بیارمت ببینیش بعد خودم برت میگردونم

گفت نمیخوام ببینمش ازش خوشم نمیاد دوسش ندارم  این بچه ای هم ک تو شکممه رو هم نمیخوام ب دنیاش میارم میدم بهش الانم میرم پی زندگیم 

۱۰۰ تا بهتر از اون ریخته برام

منم از حرفاش شوکه شدم

آخه اینا ک چیزشون نبود یهو چشون شد

برادرشوهرم الان مرخص شده و تو خونه خودشه برا خودش پرستار گرفته...

جاریم خیانت کرده؟

من فضول نیستم اما دلم برای برادرشوهرم میسوزه چون هیشکی رو نداره💔

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید جاریت خیانت دیده!!

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

نه جاریت خیانت نکرده

شاید دیگه نمیتونه شاید اونقد کشیده ک ظرفیتش پر شده

شایدم خیلی بی وجدانه و بی وجدانتر این ک بچه هم اورده

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بچه تو شکم و خیانت؟

نه برادر شوهرت یه شکری خورد

الانم خدا تقاص ازش گرفت

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....