2777
2789

منم مشکل بزرگی دارم تورو خدا دعام کنید حالم بده حال دلم بده 😭

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مشکل بزرگی دارم یک نفر بهم گفت بیا برو توی پیام رسان روبیکام رفتم گفت به یکی از مخاطبین پیام بده پول بخا منم دادم الان دیدیم همه جا حسابشو پاک کرده طرفی هم که بهش پیام داده بودم میگه ازت شکایت میکنم زنگ زدم به شماره اکانت میگن تو مارو ه ک کردی و به مخاطبین ما درخواست پول کردی کلا گرفتار شدم میترسم 🥲💔

منم مشکل بزرگی دارم یک نفر بهم گفت بیا برو توی پیام رسان روبیکام رفتم گفت به یکی از مخاطبین پیام بده ...

عزیزم توی فضای مجازی به هیچ کسی اعتماد نکن خیلی ها به خاطر ندانستن بدبخت شدن / برات آیت الکرسی میخونم ان شاءالله مشکلت به خیر و خوشی حل بشه 

التماس دعا دارم 

منم مشکل بزرگی دارم تورو خدا دعام کنید حالم بده حال دلم بده 😭

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

منم مشکل بزرگی دارم یک نفر بهم گفت بیا برو توی پیام رسان روبیکام رفتم گفت به یکی از مخاطبین پیام بده ...

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12