نه فعلا که ندارم انشاالله عاقبت بخیر میشن و درآینده تنها نیستن 🌹🌹🌹
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه دوست دارم باهم بزرگ بشن و همه بارداری هام زیر سی باشه۲۶سالمع
بنظر من که با وجود بچه دومت برای سومی کم میاری و لذت بزرگ شدنشو نمی بری . ولی دومی که بزرگ بشه هم مستقل میشه هم درک میکنه و حتی گاهی کمکت میکنه .هم خودت دلت برای نوزاد بیشتر تنگ میشه . و بیشتر کیف میکنی
.هم دیگه فرصت فکر بیشتر داری .ولی اگه الان بیاری که دیگه جایی برای پشیمونی نیست .
همینو میگم دیگه اطرافیان میگن نهههه برای چیته فردا نمیتونی براشون خونه بخری فلان بهمان یکم ناامیدم م ...
اطرافیان راست میگن. علاوه بر اون برو سر کار یه هنری مهارتی چیزی یاد بگیر. اگه میتونی درس بخون. چرا فکر میکنی فقط با بچه دار شدن دورت شلوغ میشه؟ خودت که توانمند و قوی باشی نصف مشکلاتت حله.
ببین من دوتا بچه دارم ، شرایط مالی هم داریم ، البته اعصاب ندارم ، ولی بعضی وقتا میگم کاش همین دو تا روهم نمیاوردم ، مخصوصا وقتی مریض میشن و داروهای تقلبی تو بازاره یا ناامنی هایی که تو جامعه هست ، به نظرم با شرایطی هم که به لحاظ مالی گفتی ، نه نیار ، همین دو تا رو عالی بزرگ کن
وضع مالیم خیلی خوب نیس ولی بدم نیس خداروشکر خونه اینا داریم ولی میگم نکنه نتونم تو آینده خونه براشون ...
چرا شما باید براشون خونه بخرید ؟
شما فقط سعی کنید درست تربیتش کنید انوقت خودش باید بتونه امکانت زندگی خودش رو مهیا کنه
من واقعا نمیتونم درک کنم شما پدر و مادرها چرا انقدر خودتون رو اذیت می کنید .
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
ببین من دوتا بچه دارم ، شرایط مالی هم داریم ، البته اعصاب ندارم ، ولی بعضی وقتا میگم کاش همین دو تا ...
منم از همینا میترسم دیگه بخاطر همین ناامنی ها داروها دکترهای پولکی بدون مدرک میترسم مشکلی براشون پیش بیاد یا روزی من نباشم اینا چی کنن. شاید همون ب احتمال زیاد منصرف بشم. 😢