2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی رومخمه بچه سوم بیارم اونایی ک بچه سوم دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 115 پست

ببخشیدا ولی کلا ۱۰۰ متر خونه داری که ۲ خوابم هست خودتم که داری میگی از نظر مالی اطمینان کامل نداری بعدشم بچه هات هنوز کوچیکن بزرگ بشن خرجشون چند برابر میشه سومی رو بیاری تو کدوم اتاق جاش میدی؟ یه اتاقم لابد برای خودت و شوهرته هر سه تا رو میزاری کنار هم

خب شوهرم کار می‌کنه از نظر مالی مشکلی نداریم خداروشکر 

بحث پول نیس ببینین چقدر صبر دارین من خودم از دعوا کردن بچه ها کلافه میشم برای کسی هم نسخه نمیپیچم کسی نیاد بهم توهین کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظشون کنه ی دختر دارم یه پسر.بچه هاتون چند سالشونه؟؟

فدات

۱۰

۶

۳

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اره واقعا ولی من چون ب سختی باردار میشم میگم حالا بخوام اقدام کنم همو شاید دوسالی طول بکشه

خودت خوب فکراتو بکن دیگه . ولی من اگر بجای شما بودم حتی با وجود سخت باردار شدن هم حداقل حداقل میزاشتم بچه دوم از شیر و پوشک گرفته بشه یکم راه بیفته . بعد شرایط مالی و روحی هم ببینم چطوره بعد اقدام کنم .سنت هم که کمه خیلیییی وقت داری 

کاملا بستگی به سبک زندگیت داره

اگر مامان ریلکسی هستی سخت گیر نیستی بیار

اگرنه خودتو پیر میکنی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏