2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی رومخمه بچه سوم بیارم اونایی ک بچه سوم دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 115 پست
بچه ی بزرگم پسره ۴سالشه دخترم ۱۱ماهشه خیلی دوست دارم یکی دیگه بیارم ولی از حرف مردم خیلی میترسم سر د ...

بنظرم سریع بیار چون اگه دختر بشه میشه همدم دختر اول ت 

اگه هم پسر بشه میشه رفیق پسر اول ت 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم سریع بیار چون اگه دختر بشه میشه همدم دختر اول ت  اگه هم پسر بشه میشه رفیق پسر اول ت  ...

اره خودمم خیلی دوست دارم الان بیارم ولی چون سزارین هستم یکم مشکل میشه برام دکترا قبول نمیکنن زیر۲۰ماه عمل کنن 

۱۰۰متره دوتا اتاق خواب داره بدجوری توفکرشم حالا دوتارم بچه کوچیک دارم میتونم بهشون برسم میگم اونم کو ...

فکر خوبیه

منم سومی رو باردارم. با دومی شیر به شیره

اگه توان و حوصله داری بیار

روزی رو خدا میرسونه

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
اگه وضع مالیت خوبه خودتم حوصله داری چرا که نه ؟ بچه ی خوب غنیمته  من تک فرزندم نمیدونی نابودم ...

اگه پدر و مادرتم خوب و پایه و اهل گردشم داشتی بازم این حرفو میزدی؟

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

۱۰۰متره دوتا اتاق خواب داره بدجوری توفکرشم حالا دوتارم بچه کوچیک دارم میتونم بهشون برسم میگم اونم کو ...

من چهارمی رو باردارم😅😅😅😅

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
وضع مالیم خیلی خوب نیس ولی بدم نیس خداروشکر خونه اینا داریم ولی میگم نکنه نتونم تو آینده خونه براشون ...

مگه شما باید براشون بخری

ان شاء الله خودشون با تلاش خودشون میخرن

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد