2777
2789
عنوان

وسیله دیگه ای ب غیر ماشین نیس😏

143 بازدید | 15 پست

موتور و دوچرخه هم که دخترا نمیتونن برسن پولمم برماشین نمیرسه ب نظرتون چ کنم

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  خر و اسب مثلا میشه  البته اسب گرونه همون خر 😁

چ کنم ای،خداااا

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
سه چرخه مورد نداره،سوار شو

من،زن گنده سه،چرخه سوارم

من دیدم موتور سوار میشن از این موتورا که میتونی پاتو بزاری جلو 

شهر ما کسی سوار نمیشه مسخره میکنننم

پی کی هم نمیتونی بخری ارزونه ولی دیگه نمیتونی بفروشیش😂😂😂

اره مشکلم همینه هم هر چی دیدم لههه هم دیگه نمیخرن