2777
2789

از چه لحاظ

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منتظر 6 مهرم برنامه هامون میاد برنامه ماز منتظز اونم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اول واجبات.دندون.پوست.مو بعد قروفر رنگ مو و ناخن و ...

خب همین دندون و مو که درسته فقط صورتم جوش میزنه و ابروم خیلی بد هست یعنی مثل هم نیستم نمیدونم برم میکرو یا نه 

چهره لباس پوشیدن شیک گشتن

خب از هرجا شروع کنی ضرر نکردی 

اگه اندامتو دوست نداری برو ورزش 

درکتارش به پوستت برس 

یا اگه عملی چیزی دوست داری انجام بده

سعی کن طریقه ست کردن لباس ها رو یاد بگیری 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اول از پوستت شروع کن 

روتین پوستی مناسب و ضد افتاب بخرررر یه پاکسازی هم برو رنگ و روت باز بشه

دندوناتو حتما مسواک بزن و با دهان شویی بشور هرشب

ماسک موی خوب برای موهات استفاده کن 

صورتتو اصلاح کن ابروهاتو تمیز کن 

لباس تمیز و اتوکشیده بپوش 

کفش خیلی مهمه حتما کفش تمیز بپوش

بوی خوبم بی تاثیر نیس

خب که چی