2777
2789

ببین

انگار ت میخای ی ساختمون بسازی

اول زیربنا رو درست میکنن، زمین رو میکنن، بعد پرش میکنن، بعد شروع ب ساختن ساختمون میکنن

توم اول باید زیربنا رو درست کنی 

حداقل 1سال براش وقت بزار

یعنی همیشه مسواک بزن

روتین پوستی داشته باش، ساده ترینش اینه ک ی فوم یا ژل شستشو داشته باشی، ی ضدافتاب، ی ابرسان و ی میسلارواتر برای ارایش پاک کردن 

روتین مو داشته باش، طرز صحیح شستنشو سرچ کن، موخوره هاتو بگیر هرماه یمقدار کوتاهش کن، روغن تراپی کن، بیوتین و اهن بخور

ابروهاتو نچرال بردار، همیشه اصلاح کن نذار موهای صورتت زیاد شه

رنگ ابرو بخر هر هفته یا 10روز یبار رنگ بذار(ترجیحا تیره و نچرال) ریشه موهاتو دو سه ماهی یبار رنگ کن. اونم تیره. اگه موهات خرماییه ک هیچی اصلن رنگ نکن، یا اگر هیچوقت رنگ نزدی، نزن

قوزک پا و آرنجتو چرب کن، ناخناتو لاک بزن، پودر سنجد و شیر هرروز بخور صورتت پر شه

بدنتو اگه میتونی لیزر کن. اگه نمیتونی موم ننداز، پوستت شل میشه، ژیلتم نکش سیاه میشه، پودر موبر بخر

اول اینکارا رو بکن، بعد برو دنبال مد و لبااس و ست و اینا

آره بهتر شده عزیزم

ممنون 

خودمم حس میکنم قبلا زیر پوست پر جوش های زیر پوستی بود حالا اصلا نیست 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخواد به خودم برسم ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم. هزینه اش هم زیاد میشه. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

یادم رفته بگم حتما از ضدآفتاب بی رنگ مناسب پوستت استفاده کن 

من تراست خریدم خوب بود برام 

اگه ن جای همه جوش هات میمونه 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
ممنون  خودمم حس میکنم قبلا زیر پوست پر جوش های زیر پوستی بود حالا اصلا نیست

من یه جوش های ریز ریز پیشونیم داره نمیدونم چی کار کنم چی خوبه براش اگه دستش هم بزنم لک میشه

پوست من مشکل حادی نداشت، ولی ی جوشای ریزی بود و کدر بود

تو خونه اصلن ارایش نمیکنم، ابرسان کامان ویتامین‌ سی میزنم، ارایش میکنم حتما با میسلارواتر پاک میکنم، همین. از ضد افتاب خوشم نمیاد. شبا ام گلاب و گلیسیرین میزنم

خودمم ماسک خونگی درس میکنم میذارم

پوستم 180 درجه عوض شده اینقد خوب شده همه میگن

خیلی فرق کرده حتما ادامه بده 

خیلی از اعتماد ب نفس مو گرفته بود از وقتی یکم بهتر شده حالم خوبه داشتم افسرده میشدم

گزاشتم و توضیحات هم دادم

خیلی عالی شده تو این مدت کم . صد در صد بهترم میشه.

اون هشت جلسه گفتی چی رفتی. هزینه اش چقدره؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

تناسب اندامم خیلی مهمه ورزش کن در مرحله اول در کنار بقیه رسیدنات

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
پوست من مشکل حادی نداشت، ولی ی جوشای ریزی بود و کدر بود تو خونه اصلن ارایش نمیکنم، ابرسان کامان ویت ...

اون جوش های ریز شاید برای این باشه ک بین غذا نوشیدنی میخوری یا آب خیلی سرد میخوری ؟

پوست من مشکل حادی نداشت، ولی ی جوشای ریزی بود و کدر بود تو خونه اصلن ارایش نمیکنم، ابرسان کامان ویت ...

دقیقا پوست منم همینطوری هس و پوستم چربه ویتامین سی ت اسمش چیه

یادم رفته بگم حتما از ضدآفتاب بی رنگ مناسب پوستت استفاده کن  من تراست خریدم خوب بود برام  ...

شما چن وقته این روتینی ک نوشتید رو ادامه دادین

دختر آریایی ، فرزند کوروش کبیر☀️