2777
2789
عنوان

خانما جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 59 پست
بنظرتون توستر یاماکروفر سولار خیلی گرونه 

توستر خب ارزون تره .. سولاردم خوبه تو اطرافیان دیدم 

من خودم توستر داشتم خوب نبود که کیک یه طرفه می‌پخت 

الان تنور گازی گرفتم تو تراس وصل کردم انقد خوبه که نگو 

♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توستر خب ارزون تره .. سولاردم خوبه تو اطرافیان دیدم  من خودم توستر داشتم خوب نبود که کیک یه طر ...

بنظر تنور گازی برای عروس خوبه

؟ 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
توستر خب ارزون تره .. سولاردم خوبه تو اطرافیان دیدم  من خودم توستر داشتم خوب نبود که کیک یه طر ...

اخه سولار خیلی گرونه یا ماکروفر یا توستر براش مبخرن

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
اره گرونه .پس ماکروفر بگیرین توستر هم اونقد بد نیس اکثرا توستر دارن 

مارک خوب ماکروفر یاتوستر نمیدونی

من خودم فر توکار داتیس گرفتم ولی الان اکثرا توستر میخرن 

گازش فرداره دیگه برای همبن میخان یاماکروفر بخرندیاتوستر 

مارک خوب ماکروفر یاتوستر نمیدونی

الان بیشتر التون وداتیس خیلی تعریف میکنن ولی نمیدونم رومیزی دارن یا نه اما اسنوا هم فک کنم رومیزی داره اونم مارک خوبیه

یهویی شدی همه کسم 🫀💍
الان بیشتر التون وداتیس خیلی تعریف میکنن ولی نمیدونم رومیزی دارن یا نه اما اسنوا هم فک کنم رومیزی دا ...

اها ممنون

گازش فرداره دیگه برای همبن میخان یاماکروفر بخرندیاتوستر 

خب فر گاز همون کار توستر و ماکرو فر انجام میده چه کاریه دوباره بخره بنظرم ماکروویو بخره حداقل که کار یخ زدایی و گرم کردن غذااینام داره حداقل وگرنه نیازی نیس که

یهویی شدی همه کسم 🫀💍
خب فر گاز همون کار توستر و ماکرو فر انجام میده چه کاریه دوباره بخره بنظرم ماکروویو بخره حداقل که کار ...

اخه مامانم میگه باید تو لوازم برقی باشه بعدمیگیم سولار بخر میگ چنده میگم چهل اینا میگه گرونه حالا که میگه باید باشه خب بخرن براش برای منم خریدن اما توستر به خواهرمم گفتم ماکروفر بهتره بقول شما کارایی دیگم داره