2777
2789
عنوان

خانما جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 59 پست
جدی چه جالب و خوب اما فکر کنم همین گازیا هم خوب باشه هموناهم لعاب میندازه زودپز  برقی تو مصرف ب ...

دیگه از لحاظ استفاده برق نگا نکردم .. ولی برای من جالب اومد البته تو پلوپز چن کاره ها میشه خورشت پخت .. منکه امتحان نکردم ایشالله تو این هفته میپزم ببینم چطور میشه

♡
اتو مخزن دارها خیلی بهترن بنظرم.پرس اگه بگیری باید یه دونه ساده هم حتما کنارش داشته باشی.ولکن خواهرر ...

اخه این سادها همچین کارایی نداشت برای خودم 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهش .خب معلومه همه چی میخان کی بدش میاد    

😂😂😂😂😂🤫👍👍واقعا حق 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
اتو مخزن دارها خیلی بهترن بنظرم.پرس اگه بگیری باید یه دونه ساده هم حتما کنارش داشته باشی.ولکن خواهرر ...

ولی اتو مخزن همون کار اتو معمولی رو میکنه .. ولی اتو پرس خیلی سریع لباس هارو اتو میکنه و خط میندازه و احتمال سوختگی کمه

♡
جارو شارژی چی 

واس من جارو برقی ایستاده هس .. ینی جارو شارژی هس که برقیه.. شارژی ها زود شارژ تموم میکنن

من مارک فَکِر استفاده میکنم و راضیم گردو خاک و مو رو قشنگ جمع میکنه 

از خود سایت خریدم و انگار بدون واسطه خریدم تا ارزون تر باشه

♡
واس من جارو برقی ایستاده هس .. ینی جارو شارژی هس که برقیه.. شارژی ها زود شارژ تموم میکنن من مارک فَ ...

حتی اگه مارکش بوش هم باشه 

بازم خوب نیست ؟

منم تعریف فکیر رو‌شنیدم 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
ولی اتو مخزن همون کار اتو معمولی رو میکنه .. ولی اتو پرس خیلی سریع لباس هارو اتو میکنه و خط میندازه ...

بنظرتون توستر یاماکروفر سولار خیلی گرونه 

جاروشارژی از این دسته بلندها حتماااا بگیر.خیلی ب کار میاد .انگار نمیشه همیشه جارو بزرگ وسنگین بیارشگ ...

بنظرتون توستر یاماکروفر سولار خیلی گرونه 

حتی اگه مارکش بوش هم باشه  بازم خوب نیست ؟ منم تعریف فکیر رو‌شنیدم

اره بوش که عالیه .. چرا اونا خوبن ولی کار جارو برقی رو نمیدن که شما بخای اندازه پول جارو برقی برای جارو شارژی هزینه کنین 

اگه قیمت براتون مهم نیس بوش بگیرین چن تا پیج دارم که جارو شارژی بوش اصل میفروخت از بانه فقط قیمت می‌پرسیدم انقد که گرون بود 

اره فکر خوبه حتی یه بلاگر معروف هم داشت و استفاده می‌کرد و راضی بود

♡
اره بوش که عالیه .. چرا اونا خوبن ولی کار جارو برقی رو نمیدن که شما بخای اندازه پول جارو برقی برای ج ...

جارو برقی بوش دارم 

میخام جارو شارژی بخرم 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤