2777
2789

سلام دوستان میشه کمکم کنید من امروز روز ۳ قاعدگیم هست و دکترم لتروزول و تاموکسیفن دادی وگفته از شب ۳ قاعدگی تا ۷ روزی دوتا بخورم یعنی شب باید هر ۴ تا قرصو (۲تا تاموکسیفن و ۲ تا لتروزول باهم بخورم )یا نه؟اولین باره این قرصو داده و همین طور این ماه دوفاستون خوردم و روز سومی که قطع کردم پریود شدم 

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگ هر بستش ده تا دونه هس روزی ۲ تا بخوری درسته میشه ۵ روز 

منظورم اینه که شب خواستم بخورم همزمان دوتا لتروزول و ۲ تا تاموکسیفنو بخورم یا الان ۱ لتروزول و ۱ تاموکسیفن بخورم و شب هم ۱ لتروزول و ۱ تاموکسیفن .چجوری؟؟؟

منظورم اینه که شب خواستم بخورم همزمان دوتا لتروزول و ۲ تا تاموکسیفنو بخورم یا الان ۱ لتروزول و ۱ تام ...

ن عزیزم باید دو تا از اون دو تا از اون بخوری ..من خودم قرص میخوردم از هر بسته روزی ۲ تا بود ..۲ تاشو ۴ عصر بخور اون یکی رو ۷ شب بخور .‌.تایم عصر خیلی خوبه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
منظورم اینه که شب خواستم بخورم همزمان دوتا لتروزول و ۲ تا تاموکسیفنو بخورم یا الان ۱ لتروزول و ۱ تام ...

میتونی از هرکدوم یکی صب یکی شب بخوری. دوفاستون رو فک کنم از روز ۱۷ یا ۱۵ باید بخوری از دکار بپرس دوفاستون رو

ن عزیزم باید دو تا از اون دو تا از اون بخوری ..من خودم قرص میخوردم از هر بسته روزی ۲ تا بود ..۲ تاشو ...

یعنی ۲ تا لتروزول رو بعداز ظهر بخورم ساعت ۴  شب هم ۲ تا تاموکسیفن دیگه

میتونی از هرکدوم یکی صب یکی شب بخوری. دوفاستون رو فک کنم از روز ۱۷ یا ۱۵ باید بخوری از دکار بپرس دوف ...

دوفاستون رو خوردم تموم شد از روز ۱۳ تا ۲۷ خوردم و دقیقا روز ۳ که قطع کردم و تموم شد پری اومد و دکترم گفت قطع کردی و پریود شدی لتروزول و تاموکسیفن رو از شب ۳ تا ۷ بخور شبی ۲ تا (یعنی ۲ تا لتروزول و ۲ تا تاموکسیفن )من الان نمیدونستم که چه موقه از روز و اینکه آیا هر ۴ تا قرص رو باهم بخورم که چجور؟

سلام دوستان، من امروز روز اول پریودمه دکتر بهم امپول اچ ام جی

قرص لتروزل 

قرص دگزا 

و قرص تاموکسیفین داده واسه اقدام به بارداری. دربارشون توی نت خوندم و سرچ کردم از تاموکسیفسن و عوارضش ترسیدم. نمیدونم چیکار باید کنم لطفا راهنماییم‌کنید

سلام دوستان، من امروز روز اول پریودمه دکتر بهم امپول اچ ام جی قرص لتروزل  قرص دگزا  و ق ...

سلام عزیزم من تاموکسیفن و لتروزول فقط خوردم اوناشو نمیدونم ولی تاموکسیفن برای جلوگیری از کیست و رشد تخمکه.اصلا سرچ نکن و گوگل نرو که فقط استرس میگیری به دکترت اعتماد کن و دراخر هم هرچی خدا بخواد

سلام دوستان، من امروز روز اول پریودمه دکتر بهم امپول اچ ام جی قرص لتروزل  قرص دگزا  و ق ...

من تاموکسیفن ۲۰ روزی ۱ از شب سوم تا شب هفت.از شما چجوریه؟