2777
2789
عنوان

یکی کامل این شعرو واسم معنی میکنه🥺

2951 بازدید | 12 پست

عشق آنگونه قشنگست که خوارت نکند
به تمنای حقیرانه، دچارت نکند

عشق آنگونه قشنگست که با سنگِ مَحَک
هر کسی سر برسد، کسرِ عیارت نکند

ماه معشوقِ پلنگ است حواست باشد
گربه ی وحشیِ ولگرد، شکارت نکند

سخنِ عشق، نه آن است که آید به زبان
لب فرو بند، که دل حاشیه دارت نکند

منزل و منزلتِ عشق بلند است بلند
«بر حذر باش» کسی بر سرِ دارت نکند

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام ابیاتش واضحه عزیزم خلاصه میخواد بگه عشقی ک حال دلت توش خوب باشه  ...

این بیت یعنی چی

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
اینکه خودش واضحه😍🥺

سنگ محک سنگیه که باهاش طلای اصیل رو از تقلبی تشخیص میدن

و میگه عشق وقتی قشنگه که کسی که باهاشی عیب هات رو به روت نیاره و (کسر عیار با سنگ محک = رو کردن بدی ها و کم و کسری)
و همونجوری که هستی دوستت داشته باشه

imma take my life back
سنگ محک سنگیه که باهاش طلای اصیل رو از تقلبی تشخیص میدن و میگه عشق وقتی قشنگه که کسی که باهاشی عیب ...

عشق منی

مرسی عزیزم

سخنِ عشق، نه آن است که آید به زبان لب فرو بند، که دل حاشیه دارت نکند

صحبت و گفتگوی عشق آن نیست که بتوان به زبان آورد . عشق یک امر حالی است نه قالی . فقط عاشقان دانند که عشق چگونه حالتی است ، بی دردان آن را درک نمی کنند . حال ای ساقی ، باده بده و این گفت و شنود را به کُل ترک کن . مرادِ عشق با گفتگو فهمیده نمی شود پس قیل و قال را ترک کن و باده بیاور .

سخنِ عشق، نه آن است که آید به زبان لب فرو بند، که دل حاشیه دارت نکند این بیت یعنی چی

خلاصش اینه ک حرافی نکن

نیاز ب توضیح دادن نیست

عشق خودش رنگو بو داره

منظور عشق خالصانه، نه....

دیدی ادمای عاشق از دور داد میزنن...چشاشون، بیانشون ،اصلا رابطه ای ک دونفر عاشقانه همو دوست دارن ی ارومی و ارامش خاصی درش هست 

این یکم تو بعد بالای روابط زمینی میگنجه...

مقیم درون خود...