2777
2789
عنوان

همسرم انگار دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 70 پست
حساس شده شما یه مدت جلوش گریه نکن خیلی خوب برخورد کن سعی کن محیط خونه رو شاد نگه داری  الان هن ...

من یه دقیقه به زمین نمیشستم همش شیطنت میکردم اذیتش می کردم انگار پدر و دختریم اونم فقط مواظبت میکرد ازم که آسیبی نبینم اما چند روزه خونمون عزا خونه شده 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي از اشناها يادمه ام اس شديد گرفته بود دختره همش گريه ميكرد پيش همسرش كه تو منو ول ميكني،تو به من ...

شوهرم همینطوری شده میگه تو منو نمی خواب

بی صبرانه منتظرتم آروانم

سلام 

دختر خوب شما با گریه ها و بی تابی داری اندک روحیه همسرت رواز بین میبری تلاش کن جلوی همسرت با انرژی و با روحیه باشی تا ایشون هم بتونه باشرایطش کنار بیاد

بنظر میاد تلاش کرده شرایطش روبپذیره اما باگریه های شما بهم ریخته

خیلی ها با این بیماری سالها زندگی می کنند قابل کنترله

امیر مهدی ژوله اتنه فقیه نصیری و … ام اس دارند 

چشم ولی اینو چی میگید ؟ میگه تو نمی ذاری بچه دار شیم که بتونی راحت ازم جدا شی میگه تو نمیخوای از من ...

خب واقعا چرا نمیذاری بچه دار شین؟

نگا رفتاراش انعکاس رفتارای خودته باید یه هفته با آرامش رفتار کنی تا اون بنده خدا هم اعتمادش برگرده خدایی اون میشست برای تو از صبح تا شب گریه میکرد تو فک نمیکردی از تو دیگ ناامبد شده و امیدی به زندگی باهت نداره؟

من یه دقیقه به زمین نمیشستم همش شیطنت میکردم اذیتش می کردم انگار پدر و دختریم اونم فقط مواظبت میکرد ...

طبیعیه چون تازه فهمیده نمیتونه باهاش کنار بیاد سر به سرش نزار تا خودش از لاک خودش بیرون بیاد یه آهنگ بزار آشپزی کن کارای روزمره رو انجام بده حتی اگر ناراحتی ناراحتیتو بروز نده 

میشه بپرسم علائمش چی بود ک فهمیدین؟

من چند وقته ی قسمت صورتم نبض شدید میزنه میگن یکی از علائمشه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب واقعا چرا نمیذاری بچه دار شین؟ نگا رفتاراش انعکاس رفتارای خودته باید یه هفته با آرامش رفتار کنی ...

من همش ۲۱ سالمه زود نیست واسه بچه ؟ 

اره راست میگید من خیلی اشتباه کردم ولی بخدا امروز گریه نکردم جلوش

بی صبرانه منتظرتم آروانم
میشه بپرسم علائمش چی بود ک فهمیدین؟ من چند وقته ی قسمت صورتم نبض شدید میزنه میگن یکی از علائمشه...

عزیزم نگران نباش اما برو دکتر حتما 

تاری دید 

سرگیجه 

بی حسی پاهاش

بی صبرانه منتظرتم آروانم
سلام  دختر خوب شما با گریه ها و بی تابی داری اندک روحیه همسرت رواز بین میبری تلاش کن جلوی همسر ...

من فقط یه چیز از خدا میخوام اونم سلامتی همسرم 

دیگه قول میدم جلوش گریه نکنم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خب واقعا چرا نمیذاری بچه دار شین؟ نگا رفتاراش انعکاس رفتارای خودته باید یه هفته با آرامش رفتار کنی ...

ار همگی واقعا ممنونم خدا خیر تون بده 

مخصوصا شما از دیشب همراه و همدل بودید

بی صبرانه منتظرتم آروانم
عزیزم نگران نباش اما برو دکتر حتما  تاری دید  سرگیجه  بی حسی پاهاش

نمیدونم پیش کدوم دکتر باید برم!

از طرفی میترسم برم پیگیرش بشم ی درد تازه پیدا بشه برام🥲

تازه بچه دار شدم دلم نمیخواد دوباره تو مطب دکترا باشم😔

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من همش ۲۱ سالمه زود نیست واسه بچه ؟  اره راست میگید من خیلی اشتباه کردم ولی بخدا امروز گریه نک ...

نه زوده نه دیر

بعدشم الان تو بگی خب من که مشکلی ندارم با بچه دار شدنمون شوهرت هم امشب اقدام نمیکنه که اون صرفا داره دغدغه های ذهنیشو بیان میکنه

اندفعه که خودش بحثو پیش کشید بگو اتفاقا فکر خوبیه یه وقت از دکتر زنان بگیرم چکاپای پیش از بارداری رو برم

اولا مطمین باش خودش وقت نمیگیره حالا حالاها برات ثانیا میتونی وقتی رفتی چکاپ به بهانه رژیم غذایی و توصیه پزشکی  و غیره یه مدت عقب بندازی اقدامتون رو تا وضعیت شوهرت ثابت بشه بتونی جدی راجع بهش گفت و گو کنی