2777
2789
عنوان

همسرم انگار دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 70 پست
شاید چیه میگه دلت میسوزه میگه ترحم میکنی  میگم آخه بی انصاف م قید کل خانوادم رو زدم به خاطرت چ ...

خب دیگه اون الان فکرش در گیره احساساتش جریه دار شده صبر کن توکلت ب خدا باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نترس متهم نمیشی اون اول باید خودش با این قضیه کنار بیاد اینکه هی به پر و پاش بپیچی هی سوال پیچش ...

عزیزم من دمنوش درست کردم براش زد زیر سینی لیوانا شکست من هیچی نگفتم گفت گمشو بیرون

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خوب استرس زیاد داره من هر کاری میکنم مشکلاتش رو با من در میون نمی ذاره امروز که تا حرف میزنم میگه خف ...

خب استرسش مال اینه که راجب بیماری اطلاعات زیادی نداره فقط شنیده ام اس بگیری دور از جون فلج میشی و... در صورتی که اصلا اینطور نیست ،با هم برید پیش یه دکتر خوب وبزارید دکتر راجب بیماری براش توضیح بده،الانم خیلی گیر ندید بهش ،طبیعتا الان حالش خوب نیست 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
عزیزم من دمنوش درست کردم براش زد زیر سینی لیوانا شکست من هیچی نگفتم گفت گمشو بیرون

خب بذار تنها باشه میگم که اول خودش باید با خودش کنار بیاد هرچقدر خودش از لاک تنهاییش دراومد همونقدرم شما بیا جلو

به این حرکتاشم اصلا واکنش نشون نده نه واکنش مثبت نه منفی نه لطفا گریه و زاری

بهش گفتم حتی اگه منو هر روز کتک بزنی ولت نمی کنم چون واقعا عاشقم و بدون تو نمی تونم دیگه چیزی نگفت ...

حساس شده شما یه مدت جلوش گریه نکن خیلی خوب برخورد کن سعی کن محیط خونه رو شاد نگه داری 

الان هنوز نتونسته خوب کنار بیاد باهاش

خب بذار تنها باشه میگم که اول خودش باید با خودش کنار بیاد هرچقدر خودش از لاک تنهاییش دراومد همونقدرم ...

چشم ولی اینو چی میگید ؟

میگه تو نمی ذاری بچه دار شیم که بتونی راحت ازم جدا شی میگه تو نمیخوای از من بچه داشته باشی

بی صبرانه منتظرتم آروانم

يكي از اشناها يادمه ام اس شديد گرفته بود دختره همش گريه ميكرد پيش همسرش كه تو منو ول ميكني،تو به من خيانت ميكني ...و اينقد مظطرب شده بود از  ترس اينكه شوهرش بهش خيانت نكنه خودش دست پيش گرفت به همسرش كه عين دسته گل ازش نگهداري ميكرد خيانت كرد..ام اسش هم اينقد شديد بود كه دو قدم راه ميرفت ميفتاد زمين

اخرش شوهره ازش جدا شد  

فك كنم افسردگي شديد ميگيرن،سعي كن زياد بهش احساس ترحم منتقل نكني و خيلي عادي برخورد كن

واقعا هم الان ام اس درمان و كنترلش راحت شده مثل قديم نيست