تازه فهمیدیم ام اس داره دیروز خیلی خوب باهاش کنار اومد بود اما امروز از خواب که بلند شده داره سرم داد میزنه همش میگی تو منتظری من بمیرم میگی نشستی گریه میکنی انگار من مردم همش میگه تو میخوای از من جدا شی
خب خیالشو از بابت این چیزا راحت کن بگو ک دوستش داری
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
باور کن گفتم وقتی میام حرف بزنم میگه فقط خفه شو خودم فکر میکنم گریه هام رو که دیده حالش بد شده ...
بگو من تا لحظه اخر با تو میمونم بگو من همراه توعم پا ب پای تو این مریضی رو شکیت میدیم گریه نکن جلوش بجاش یهو با ذوق بگو امروز ناهار درست کنم بریم بیرون
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
بهش گفتم حتی اگه منو هر روز کتک بزنی ولت نمی کنم چون واقعا عاشقم و بدون تو نمی تونم دیگه چیزی نگفت ...
همش همبن حرفا رو بزن مطمعنش کن