2777
2789
عنوان

همسرم انگار دیوونه شده

2409 بازدید | 70 پست

تاپیک های قبلم رو بخونید لطفا 

تازه فهمیدیم ام اس داره دیروز خیلی خوب باهاش کنار اومد بود اما امروز از خواب که بلند شده داره سرم داد میزنه همش میگی تو منتظری من بمیرم میگی نشستی گریه میکنی انگار من مردم همش میگه تو میخوای از من جدا شی 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

حساس شده عزیزم درکش کن فشار بهش میاد و اینجوری فکر میکنه 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

خب خیالشو از بابت این چیزا راحت کن بگو ک دوستش داری 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیالشو از بابت این چیزا راحت کن بگو ک دوستش داری 

باور کن گفتم وقتی میام حرف بزنم میگه فقط خفه شو

خودم فکر میکنم گریه هام رو که دیده حالش بد شده 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
اره اصلا عادت نداشت سرم داد بزنه همیشه با آرامش حرف می زد

الهی دلم سوخت خیلی ناراحته از بیماریش اینجوری بروزش میده چند ساله باهاش زندگی میکنی؟

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
باور کن گفتم وقتی میام حرف بزنم میگه فقط خفه شو خودم فکر میکنم گریه هام رو که دیده حالش بد شده  ...

بگو من تا لحظه اخر با تو میمونم بگو من همراه توعم پا ب پای تو این مریضی رو شکیت میدیم گریه نکن جلوش بجاش یهو با ذوق بگو امروز ناهار درست کنم بریم بیرون 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
 بگو من تا لحظه اخر با تو میمونم بگو من همراه توعم پا ب پای تو این مریضی رو شکیت میدیم گریه نکن ...

بهش گفتم حتی اگه منو هر روز کتک بزنی ولت نمی کنم چون واقعا عاشقم و بدون تو نمی تونم

دیگه چیزی نگفت ولی هنوزم غر میزنه

بی صبرانه منتظرتم آروانم
۱ سال و نیم  ۴ سال با هم‌دوست بودیم منم داغونم بخدا

چقد بد چند سالشه؟ اگه مرد خوبیه تحمل کن 

چقد بد چند سالشه؟ اگه مرد خوبیه تحمل کن 

۲۸ سالشه 

شوهرم یه آقای به تمام‌ معناست 

اصلا نمی ذاشت من اذیت شم طوری رفتار میکنه انگار من دخترشم اون بابام 

مشکلات ش رو به من نمیگه میگه تو دخالت نکن خودم حلش میکنم میخوام یه کاری کنم که استرس هاش رو باهام تقسیم کنه

بی صبرانه منتظرتم آروانم

والا حق داره من تو تاپیک قبلتم بودم ادم سالمم یکی یک ضرب بغل گوشش گریه کنه دیوانه میشه چه برسه به این بنده خدا که خودشم دغدغه فکری داره

یه مدت لطفا نه گریه کن نه نصیحت نه دلسوزی نه حتی سعی کن ارومش کنی عادی باش غذاتو بپز بیرونتو برو فیلمتو نگاه کن و...

بهش گفتم حتی اگه منو هر روز کتک بزنی ولت نمی کنم چون واقعا عاشقم و بدون تو نمی تونم دیگه چیزی نگفت ...

همش همبن حرفا رو بزن مطمعنش کن