2777
2789
عنوان

همسرم انگار دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 70 پست
والا حق داره من تو تاپیک قبلتم بودم ادم سالمم یکی یک ضرب بغل گوشش گریه کنه دیوانه میشه چه برسه به ای ...

اگه بی تفاوت باشم دوباره متهم م میکنی به این که ازم متنفر شدم

بی صبرانه منتظرتم آروانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن گفتم وقتی میام حرف بزنم میگه فقط خفه شو خودم فکر میکنم گریه هام رو که دیده حالش بد شده  ...

واقعا عقلت چی میگی عزیزم؟؟نشستی جلو آدم مریض گریه میکنی گند میزنی تو روحیه اش؟؟،پنهانی گریه کن نه جلو چشمش 

اول اینکه متاسفم ایشالا خدا خودش همسرتو شفا بده ... دوم این ک درکش کن تروخدا بهش گفتن مریض شدی کلا روحیشو باخته تو اعم ک گریه میکنی بد تر میکنی فقط بهش محبت کن اون میترسه ولش کنی بری ... شاید بهت بگه دلت میسوزه برام ک مهربون شدی ، ولی خواهش میکنم خسته نشو تو روزای سخت همسرت کنارش باش محبت کن عشق ب ورز و هر کاری از دستت بر میاد انجام بده

فقط محکم بغلش کن اینجور وقتا گریه هم نکن. قوی باش بهش بگو دوتایی از پس همه چی برمیایم. بگو من پشتت ...

ناسازگار شده غر میزنه خیلی دیروز عالی بودااا یهو از این رو به اون رو شد 

باور کن بغلش کردم دست و پاشو ماساژ دادم دمنوش واسش درست کردم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

عزیزم حق بده بهش، گرچه ام اس پایان زندگی نیست ، خیلیا در گیر این بیمارین خیلی از بازیگران شناخته شده ی کشورمون هم درگیر این بیماری هستن ولی دارن زندگی میکنن کار میکنن ،اتفاقا استرس برای این بیماری سمه،همسرتون احتمالا داره به آخر این بیماری که ناتوان شدن و...هست فکر میکنه،بهش اطمینان خاطر بده که اگر تحت نظر پزشک باشه استرس نداشته باشه می‌تونه این بیماری  رو‌کنترل کنه ،بهش بگو خیلی از جمله چند تا از بازیگرای معروف هم ام اس دارن ولی دارن زندگی میکنن،پایان زندگی که نیست خودتم جلوش گریه نکن قوی باش  

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
اول اینکه متاسفم ایشالا خدا خودش همسرتو شفا بده ... دوم این ک درکش کن تروخدا بهش گفتن مریض شدی کلا ر ...

شاید چیه میگه دلت میسوزه میگه ترحم میکنی 

میگم آخه بی انصاف م قید کل خانوادم رو زدم به خاطرت چه ترحمی

بی صبرانه منتظرتم آروانم
واقعا عقلت چی میگی عزیزم؟؟نشستی جلو آدم مریض گریه میکنی گند میزنی تو روحیه اش؟؟،پنهانی گریه کن نه جل ...

دست خودم نیست بخدا اشکم خودش سرازیر میشه

بی صبرانه منتظرتم آروانم
اگه بی تفاوت باشم دوباره متهم م میکنی به این که ازم متنفر شدم

نه نترس متهم نمیشی

اون اول باید خودش با این قضیه کنار بیاد اینکه هی به پر و پاش بپیچی هی سوال پیچش کنی هی ابغوره و گریه و... بیشتر اعصاب ادمو بهم میریزه

نهایت کاری که باید بکنی اینه که در سکوت همراهیش کنی اگ میخواد دکتری جایی بره اونم اگ خودش دوست داره بیای

و رو تقویت رابطتون کار کنی مثلا از قبل غذا و خونتو بهتر تزئین کنی و مرتب کنی اگ مهمونی دوست داره مهمونی بگیری اگ پیک نیک دوست داره شرایط پیک نیک رو مهیا کنی تو طول روز بعضی روزا بهش پیامک دوست دارم و عاشقانه بدی و اونجاهایی هم که داره کم میاره نهایتا با یه جمله معنوی انگیزشی بهش قوت قلب بدی با یه جمله نه که از صبح تا شب رو مخش راه بری

عزیزم حق بده بهش، گرچه ام اس پایان زندگی نیست ، خیلیا در گیر این بیمارین خیلی از بازیگران شناخته شده ...

خوب استرس زیاد داره من هر کاری میکنم مشکلاتش رو با من در میون نمی ذاره امروز که تا حرف میزنم میگه خفه شو 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

پسر خاله من چند ساله ام اس داره خداروشکر مشکلیم نداره داره مثل ماها زندگیشو میکنه 

گلم ببین طوری نیست ک اینطوری پیشتون سخته 

اره خب الان تازه فهمیدید هر کی باشه حالش بد میشه

ولی بنظر من هواشو داشته باش ولی طوریم نباش ک فک کنه داری بهش ترحم میکنی 

ناسازگار شده غر میزنه خیلی دیروز عالی بودااا یهو از این رو به اون رو شد  باور کن بغلش کردم دست ...

تاپیکهای قبلتو خوندم چقدر همسرت خوبه،، چرا همیشه آدم خوبا باید زجر بکشن آخه،،، خدا شفاشون بده انشالله سلامتیش و بدست بیاره