2777
2789
عنوان

مریضی همسرم

727 بازدید | 45 پست

مندهمسرم چند وقته رو پیشونیش بعضی وقتا کوچیکتر از یه سکه مثل خونمرگی می افته مخصوصا وقتایی که خیلی خسته بعد من واسش چکاپ کلی گذاشتم دکتر بنویس رفته داد الان امروز میتونم برم جوابشو بگیرم میترسم ولی خدای نکرده چیز خطرناکی باشه میدونم گوگل یه سرما رو هم میزنه سرطان ولی هی ذهنم میره رو این کوفتی خیلی میترسم از ترس نمیخوام برم جوابشو بگیرم دعا کنین چیزی نباشه ببخشید طولانی شد

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

انشالله چیزی نیس 

میایی دو تا تاپیک اخرم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چیزی نیس  میایی دو تا تاپیک اخرم

براتون ده بار خوندم

انشالله مشکلتون حل میشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

براتون ده بار خوندم انشالله مشکلتون حل میشه

مرسی گلم میشه لایک کنی تعدادش مشخص باشه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

آن شاء الله که چیزی نیست، منم بدنم  هر ازگاهی جای خون مردگی میافته مثل یه خال

پیگیری نکردی؟ اخه واسه همسرم فقط رو پیشونیش میشه اونم فرداش خوب میشه 

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

عزیزم چیزی نیست انشاالله.. دخترمن وقتی خسته میشه خوابش میاد پیشونیش همینجورمیشه..شورنزن

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

امروز که تعطیله فکر نکنم آزمایشگاه باز باشه بعدم اگه خدای نکرده آزمایش مشکلی داشته باشه خودشون زنگ میزنن یا دوباره تکرار میکنن یا میگن ببر زود به دکتر نشون بده پس نگران نباش

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
نگران نباش  برو جوابش بگیر چیزی نیست خیالتون راحت میشه 🌱

دشب تا صبح نخوابیدم  از دلشوره اینقدر اینجوری کردم همسرمم میگفت منم شک برداشتم از بس گفتی