2777
2789

سلام دوستان. من آلرژی بسیار شدید دارم. به طوری که در هوای سرد و بعد از هر بار استحمام کهیر میزنم.به علاوه در دوران بارداری آلرژی من شدیدتر و شدیدتر شد من کل بدنم در دوران بارداری کهیر زدو خارش گرفت و حالا هم بعد گذشت دو سالو نیم خارش ها هنوز هست و بدتر اینکه سرفه‌ای آلرژی هم حدود ۴ ماهه بهش اضافه شده . تو نی نی سایت با مطالعه تاپیک های دوستان درمورد آلرژی و درمانش با طب سنتی از طریق  حجامت آلرژی خصوصا در کلینیک اسرا ، آشنا شدم. امروز اونجا رفتم و هی به دکترش تاکید به حجامت آلرژی میکردم و ایشون میگفت من معمولا حجامت آلرژی نمی نویسم برام حجامت نقره و قفا و حجامت عام و حجامت از کبد نوشت .ولی دید که خیلی دارم اصرار میکنم دیگه حجامت آلرژی رو هم نوشت. سوالم اینه کسانی که حجامت آلرژی اونجا رفتن و نتیجه گرفتن میشه لطف کنن و اسم دکترشون رو بگن که منم همون دکتر رو برم و نتیجه بگیرم ؟! ممنونم ازتون 

شرمنده ،میشه از کلینیک اسرا بگی ؟ بنظرت چطور بود ؟ میشه بچه ها رو برد زیر نظرشون ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
شرمنده ،میشه از کلینیک اسرا بگی ؟ بنظرت چطور بود ؟ میشه بچه ها رو برد زیر نظرشون ؟

تو همین نی نی سایت میگفتن نوزاد هم میبرن اونجا برای درمان با حجامت و از این حرفا...من امروز  برام حجامت نقره و قفا کردن ....حالا فعلا باید بگذره ببینم چطوره ..البته خانمی که حجامت خانم ها، رو انجام می‌داد یکم بی اعصاب هم بود 😩. ولی در کل دکترش هی با من مخالفت می‌کرد. همه کسایی که آلرژی رو با طب سنتی درمان کردن ، حجامت آلرژی انجام دادن و میگن تهیه واکسن و زدنش باعث عفونت نمیشه ، اما این دکتره یک لنگه پا وایستاده بود میگفت من موافق نیستم ممکنه عفونت بده ..خلاصه که نمیدونم .منم بار اولم بود اونجا میرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همین نی نی سایت میگفتن نوزاد هم میبرن اونجا برای درمان با حجامت و از این حرفا...من امروز  بر ...

ممنونم  عزیزم . ان شا ا.... که بزودی خوب بشی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

ببین خانمی کار خوبی کردی. احتمالا دکترش،حاذق نبوده.  البته کلینیک اسرا مربوط به دکترعزیزخانی هست و پزشک متخصص حاذقی هست درزمینه طب سنتی ولی پزشکان زیادی شنیدم اونجا ویزیت می کنند پیش،یکی دیگه شون برو یا خود دکتر عزیزخانی

از این جهت می گم کارخوبی کردی  چون آلرژی تابستانه خودم با حجامت خوب شد. ولی نه با یکبار.    دوبار تو فصل بهار و اول تابستان یا آخربهار که حزیران هست انجام دادم.  منی که ۷.  ۸ سال دارو شیمیایی مصرف می کردم. و انواع دکتر و دارو 

ولی،هرسال باید انجام بدی

ببین خانمی کار خوبی کردی. احتمالا دکترش،حاذق نبوده.  البته کلینیک اسرا مربوط به دکترعزیزخانی هس ...

ممنون از پاسخگوییتون عزیز دلم  ...اما انگاری خود دکتر عزیزخانی دیگه ویزیت بیمار جدید نمیکنه...😔 

ببخشید شما هم کلینیک اسرا حجامت کردید؟ اسم دکترتون که رفتینو میشه بپرسم ؟

نه متاسفانه من تهران نیستم. فقط،تعریفشو شنیدم.  یکی از همکارام از حجامتش نتیجه گرفته بود. اینجا هم زیاد شنیدم.  خودم دکتر دسترسی نداشتم پیش یکی رفتم که دوره حجامت دیده بود.  منم خودم بهش گفتم که حجامت عام برام انجام بده.  و پانسمانش رو زود باز کردم که مواد آلرژن هرچی هست بهش بخوره. البته چندسالی بود حجامت انجام می دادم تاثیر نداشت تا اینکه یه بار از،متخصص طب سنتی،تی وی شنیدم گفت بسته به شدت آلرژی دویا سه بار باید انجام بشه.  منم تو روزهای تاکید شده تو نت سرچ کنی هست وقت وشرایطش.    انجام دادم و خداروشکر اونسال تابستون مشکلی نداشتم.   الان هم هرسال که ۲ بار حجامت عام انجام بدم دیگه خوبم