2777
2789
عنوان

کادو تولد خواهر شوهر ☹☹

561 بازدید | 9 پست

دیشب تولد پسرم بود اصلا قصد نداشتم خواهر شوهر رو دعوت کنم صبحش اومد خونمون گفت امشب تولده منم میام گفتم باشه بیا من فقط خانواده خودمو دعوت کرده بودم اومد قشنگ خودشو بچش و شوهرش شام خوردن و کلی هم کیک و میوه با خودش برد آخر هم ۱۰۰ تومن پول تو پاکت بهم داد ده تومنی و پنج تومنی انگار گداییم حالا وضعشون هم خیلی خوبه ها ..بهم خیلی برخورد هم خودشو زوری دعوت کرد هم اینجوری مثل گدا...☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال دعوت نگرفتم برا بچها خودم یه کیک گرفتم شد یه داستانی خواهر شوهرم قهر کرده بود گفته بود حداقل میگفتن خودمون یه کیک می‌گرفتیم میومدیم منم امسال از عمد همه اشونو دعوت کردم گفتم بهشون بچهای منن هرجور صلاح بدونم تولد میگیرم قشنگ دهنشون بسته شد 👌🏻

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
من باشم همون پولُ نگه میدارم تولد بچه اش با همون پاکت برمیگردونـم ب خودش

نه به نظرم یه ده تومنی بزاره روش بشه ۱۱۰ که رقم اینا بیشتر باشه😀

نه به نظرم یه ده تومنی بزاره روش بشه ۱۱۰ که رقم اینا بیشتر باشه😀

بخدا اونقدر حرصم گرفت پسرش که کیکو نابود کرد به عکس تکی از پسرم ندادم تو تولدش  همه جا هست پسرش هیچ نگفت بیا اینور

بخدا اونقدر حرصم گرفت پسرش که کیکو نابود کرد به عکس تکی از پسرم ندادم تو تولدش  همه جا هست پسرش ...

این از عمد اینطور کرده تو اعصابت خراب بشه تولد بچه اش که شد توهم برو بیخیال سیر بخور خوش بگذرون بعدم کاری با بچه ات نداشته باش بزار هر کاری میخواد انجام بده! مثل خودش باهاش رفتار کن آدم میشه

هرکسی کادو درحد شان خودش میده ناراحت نشو ولی تولدبچش شمام خودت اذیت نکن مثل خودش ساده بگیرهمه چیو سال دیگه‌ام اول یه تولدباحضورخانواده پدری بعدم یه تولدباحضورخانواده خودت برگزار کن که باهم نباشن بخواد دلخوری وآبرو ریزی پیش بیاد