2777
2789
عنوان

نگرانی خنده دارِ من 😂

155 بازدید | 16 پست

هم یجورایی خنده داره هم اگه دقت کنیم غم انگیزه .

من نگران اینم که لهجه ها و زبون های مختلف شهرامون از بین برن 

مثلا الان تو شهر ما که دیگه خیلی کم با بچه هاشون با لهجه محلی صحبت میکنن و بچه ها اصلا بلد نیستن 

فکر میکنم در آینده اصلا لهجه ای باقی نمیمونه خب حیفه همین لهجه های مختلف جزو قشنگیایه کشورمونه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یک لهجه ای هست که من اصلا خوشم نمیاد ایران پر از لهجه های قشنگه ولی این یکی اصلا زیبایی نداره و وقتی بچه های کوچیک اونجوری حرف میزنن حالم بد میشه کاش کلا این لهجه از بین بره

.                                                                  
یک لهجه ای هست که من اصلا خوشم نمیاد ایران پر از لهجه های قشنگه ولی این یکی اصلا زیبایی نداره و وقتی ...

🤣🤣🤣 حالا لهجه مام بنظرم زیاد قشنگ نیست ولی خب لهجه های قشنگ زیاده 

شما کدوم لهجه رو میگی ؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣 حالا لهجه مام بنظرم زیاد قشنگ نیست ولی خب لهجه های قشنگ زیاده  شما کدوم لهجه رو میگی ؟

بگم خین و خین ریزی میشه   ولش کن

.                                                                  
بگم خین و خین ریزی میشه     ولش کن

عاقاااا کنجکاوم کردی 🤣 نکنه لهجه ماست؟؟؟ 

بگم خین و خین ریزی میشه     ولش کن

بگو الان دیگه کسی نیست. بعدم سلیقه ایه دیگه چرا ناراحت بشه کسی؟

منم دقیقا :(

نمیدونم چرا برای بعضیا براشون لهجه داشتن آپشن منفی محسوب میشه

من که عاشق گویش های و کلا فرهنگ های خاص اقوام هستم

اون روز داشتم یه ویدئو تماشا میکردم که گوینده‌اش لهجه‌ی یزدی داشت ، اینقدر اولاش از لهجش لذت میبردم که نمیفهمیدم چی میگه😅

همینطور گویش ها و لهجه های شمالی و کردی و ... هم خیلی دوس دارم😍 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
منم دقیقا :( نمیدونم چرا برای بعضیا براشون لهجه داشتن آپشن منفی محسوب میشه من که عاشق گویش های و ک ...

آره واقعا حیفه از بین برن .ولی خب دیگه بچه کوچیکا خیلی کم با لهجه صحبت میکنن 

مشهدی که خیلی بامزه است 👏

آره فکر میکنم حالت طنز داره مثلا تو یه نشست جدی مشهدی صحبت کنن فکر کنم همه خندشون بگیره 😂

آره واقعا حیفه از بین برن .ولی خب دیگه بچه کوچیکا خیلی کم با لهجه صحبت میکنن 

بله و صد حیف...

این گویش ها هم مثل آثار باستانی نشون دهنده تاریخ و هویت فرهنگمون هستن

خیلی ناراحت کننده‌ست که داره به فراموشی سپرده میشه و از بین میره...

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
منم به پسر ده ساله ام صرف فعل های مشهدی رو یاد دادم لامصب استعدادش کمه، البته در اینکه جایی هم نمی ش ...

آره پسر منم زیاد بلد نیست .امروز میگه یکی تو کلاسمون انقد مشهدی غلیظ صحبت میکرد همه بهش میخندیدن 

من گفتم خب مشهدیه دیگه کار درست‌و اون کرده