2777
2789
عنوان

کیا به خودکشی فکر می کنن

276 بازدید | 19 پست

هر کسی رو می بینم یه طوری از یه چیزی بریده

چرا تعداد کسایی که حا۱رن به مرگ زیاد شده

یکیش خودم

چی شده به ما؟

بیاین کاری کنم چرا اینطوری شدیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدفوت همسر سابقم خیلی فکرمیکردم دیگه جون زندگی کردن نداشتم ب خودم اومدم فهمیدم ناامیدی کارشیطونه تصمیم گرفتم دوباره بلندشم زندگی کنم تابه مرگ طبیعی بمیرم 

Dunyada olumden baskasi yalan

گلم کسی که به خودکشی فکر میکنه افسردگی حاد داره و حتما باید زیر نظر پزشک دارو‌ بگیره تا خوب بشه 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
گلم کسی که به خودکشی فکر میکنه افسردگی حاد داره و حتما باید زیر نظر پزشک دارو‌ بگیره تا خوب بشه  ...

یعنی الان خیلیامون افسردگی حاد داریم؟

میدونم افسردگی گرفتم

یعنی الان خیلیامون افسردگی حاد داریم؟ میدونم افسردگی گرفتم

متاسفانه تفکر خودکشی داشتن از نشانه های افسردگیه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
دنیاواسم پوچه هرچقدرم خوشبخت باشی تهش مرگه اصلامعلوم نیس واسه چی زنده ایم این همه جون میکنیم زجرمیکش ...

حتما به یه روانشناس مراجعه کنید انشالله امیدواری و سعادت بهره ببرید

دنیاواسم پوچه هرچقدرم خوشبخت باشی تهش مرگه اصلامعلوم نیس واسه چی زنده ایم این همه جون میکنیم زجرمیکش ...

دقیقا 

منم دقیقا این حرفارو میزنم

چیکار داریم میکنیم هر روز زجر و عذاب که چی