2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون پیش دبستانی میرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 60 پست
من فقط پیش دو فرستادم.احبار نبود نمیفرستادم

اینم شنیدم جدیدااجباری نیست دیگه چون دیگه زیر نظر اموزش پرورش نیست میگن براهمینه پیش یکم کلا مثل اینکه اجبارنبوده

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
واقعا یعنی بدردنمیخوره؟ اخه ببین لیست وسایلش چیز خاصی نبودا مدادرنگی خمیربازی دفترنقاشی  همین م ...

ارتباط با هم سن ها 

يادگيري قانون 

امادگي براي خوردن مستقل غذا 

تقسيم وسايل 

دفاع كردن از حقشون 

دوري از والدين و قرار گيري بين ادمايي كه نميشناستشون 

دوست يابي 

ووو 

اجباري نيست اما بي اهميتم نيست 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی زحمت بگین بچه کلاس اولی تو مدرسه صبحها چند باید بره تا چند ساعتش نمیدونم

معمولا۷ونیم 

۸شروع کلاسا تا ساعت ۱یا۱ونیم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
مهد واجبه   پیش یک واجبه   پیش دو واجبه   همشون کمک میکنن بچه مستقل ...

واقعا میگی شما تجربه داشتی اتفاقا بچه های من خیلی وابسته ن بهم خصوصا پسرم شخصیتش جوریه خجالتی وکم حرفه تواجتماع

چیز خاصی جز اینکه تو محیط آموزشی قرار میگیره یاد نمیدن اگر بچه‌ات خوب ارتباط نمیگیره با کسی بد نیست ...

انلاین ثبت نام کردی؟

اینم شنیدم جدیدااجباری نیست دیگه چون دیگه زیر نظر اموزش پرورش نیست میگن براهمینه پیش یکم کلا مثل این ...

من پرسیدم گفتن اجباری والا .جایی هم دخترم می‌ره زیر نظر آموزش و پرورشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

والا پیش خصوصی بفرست عالیه بچه خیلی چیزا یاد میگیره بازی میکنه.از محیط خونه دور میشه برای کلاس اول راحت تری ریاضی.علوم.فارسی.آموزش میدن.دفتر شطرنجی دارن.قرآن و انگلیسی یاد میدن خلاصه خیلی خوبه بفرست

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
پیش یک کدوم میشه؟ اخه الان دو تا پیش داریم

یه سال قبل پیش دبستانی

یعنی سال آینده میره کلاس اول ؟

نه عزیز سال بعدپیش دبستانی میشن