2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون پیش دبستانی میرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 60 پست

پیش یک همون مهده

اگه شعبه کانون پروش فکری داره اون شهر بفرستش کلاس های کانون خیلی ارزونن. برای یک ترم ۲۰۰ ۳۰۰

کلاس های سفال نقاشی نمایش خلاق و ... 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
ارتباط با هم سن ها  يادگيري قانون  امادگي براي خوردن مستقل غذا  تقسيم وسايل  ...

مرسی بابت توضیحاتت عزیزم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش یک همون مهده اگه شعبه کانون پروش فکری داره اون شهر بفرستش کلاس های کانون خیلی ارزونن. برای یک ت ...

نمیدونم والاباید بپرسم الان همین پیش یک ۸تومنه خیلیه واقعا

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
آره 

چجوریه گلم سایت خاصیه؟

مرسی بابت توضیحاتت عزیزم

قربونت 

اخه پسرم بشدت منزوي بود 

نميتونست تو جمع چيزي بخواد 

الان ارتباطش خيلي بهتر شده 

وابستگيش كمتر 

والا شعر خاسي يه سالو نميه ميره نميخونه اما اجتماعي و ادب و قانون منديش خوبه برا من واقعا اينا تا حفظ كردن چهارتا شعر مهمتر بود گفتم شايد بدردتون بخوره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
والا پیش خصوصی بفرست عالیه بچه خیلی چیزا یاد میگیره بازی میکنه.از محیط خونه دور میشه برای کلاس اول ر ...

اینا بم گفتن الفبا وزبان اموزش نداریم تازه شهریه ش فقط دوتومن بابقیه جاها فرق داره جاهای دیگه ۱۰ بود این گف ۸ ولی اصلا ازمحیطش خوشم نیومد

نه عزیز سال بعدپیش دبستانی میشن

پس هم سن دختر منه. من براش کتاب کار گرفتم و آموزش مار با قیچی . کلا ۲۰۰ شد با مداد رنگی و چسب و اینا رو من داشتم البته. مهد هیچی یاد نمیدن بهشون حتی کار با قیچی رو هم خود مربی برش میده میچسبونه   پسر من که میرفت همشو مربیش انجام میداد. اما دخترم الان بلده. البته با تمرین یاد گرفت. خودت بهش شعر و سوره های کوچیک رو یاد بده . 

واقعا میگی شما تجربه داشتی اتفاقا بچه های من خیلی وابسته ن بهم خصوصا پسرم شخصیتش جوریه خجالتی وکم حر ...

اره تجربه داشتم ک میگم 

پسرم از سه سه سالگی مهد رفت 

پیش دبستانی یک و دو رفت  

انقد مستقل و اجتماعی بود ک حد نداشت انقد خیالم ازش راحت بود ک نگم برات

اصلا اذیت نشدم عالی بود همه چیش 

سه سالگی دخترم مصادف شد با کرونا ن مهد ن مهمونی ن اجتماع

تمام بهار و تابستون و پاییز پارسال درگیر این بودم یجوری ازم کنده شه بمونه پیش دبستانی 

همش زنگ میزدن میگفتن دخترت گریه میکنه 

هر روز با جنگ اعصاب میرفتیم مدیر پیش دبستانی مشاوربود غیر از اون بازم مشاور بردم فایده نداشت

امروز م با گریه رفت مدرسه

قربونت  اخه پسرم بشدت منزوي بود  نميتونست تو جمع چيزي بخواد  الان ارتباطش خيلي بهت ...

مرسی عزیزم

نه عزیز سال بعدپیش دبستانی میشن

همون سال بعد که پیش دبستانیه بذارش، پسر منم از امروز رفت پیش دبستانی سال بعد میره کلاس اول

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
پس هم سن دختر منه. من براش کتاب کار گرفتم و آموزش مار با قیچی . کلا ۲۰۰ شد با مداد رنگی و چسب و اینا ...

چه عالی عزیزم ممنونم

پسر من  مهد يك سال رفت  يك سال پيش يك  همين مركز بدترين فحشش خط خطي هست😐🤣🤣🤣 ول ...

بهترین جا تو منطقم فرستادم فرتی مریض میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
اره تجربه داشتم ک میگم  پسرم از سه سه سالگی مهد رفت  پیش دبستانی یک و دو رفت   &nb ...

اها خیلی خوبه واقعا بچه مستقل بار بیاد من خودمم دنبال کارم کارگیرم بیاد راحت ترم هستم ولی میدونی چیه ساعت ۸ تا یک ونیمه بنظرتون خوبه ،؟حس میکنم زیاد بچه اذیت میشه 

پس هم سن دختر منه. من براش کتاب کار گرفتم و آموزش مار با قیچی . کلا ۲۰۰ شد با مداد رنگی و چسب و اینا ...

تو مهد مهارت های اجتماعی یاد میگیرن 

معاشرت یاد میگیرن 

دوست پیدا کردن

رفتار های اجتماعی  

بازی گروهی 

کار گروهی 

اینا خیلی مهمن ک خیلی وقتا ب چشم نمیان