2777
2789

من میخوام انجام بدم خیلی عالیه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونین خوبه؟

چون خیلی دیدم نتیجه گرفتن و درموردش تحقیق کردم واقعا خوبه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
مگه چطوریه ؟باید چجوری بشه

با مدیتیشن شروع میکنی از چاکرای اول به هفتم نوبتی پاکسازی میکنی برای هر کدوم تقریبا یک هفته وقت لازمه

با رنگ جملات یا سنگهای مربوطه میتونی پاکسازی کنی

البته زمان پاکسازیش به آمادگی و قدرت ذهن بستگی داره یکی میتونه یه روزه ام انجام بده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد هفت هفته که کل چاکرا ها پاکسازی شدن دوباره از اول شروع میشه؟

اگه همش پاکسازی بشه دیگه رو مدار صفر و خلاء قرار میگیری دیگه همون موقع که انرژی منفی حس کنی پاکش میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علائم پاکسازی چاکرای یک چی هس؟

از نظر جسمی با احساس ضعف و خستگی دائمی و بی انرژی بودن و از بین میبره و دردای پا کمر و.. از بین میبره از نظر ذهنی کمک میکنه تو لحظه حال باشی و حضور داشته باشی آروم تر میشی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40