2777
2789
عنوان

تصفیه آب

102 بازدید | 3 پست

بچه ها آی محل ژندگی ما قابل شرب نیس

ما برای اشامیدن آب میخریمم

میخوام دستگاه تصفیه آب بخریم

کسی میتونه راهنماییم کنه چ برندی و چن مرحله ای خوبه

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

سلام عزیز دلم 

دستگاه تصفیه اب حتما باید 6 مرحله ای باشه که 5 مرحله املاح ابو بگیره و مرحله 6 ام املاح مورد نیاز رو اضافه کنه، پیشنهاد من خرید تصفیه اب بلانتون هست، کلیک کن و ویدیوهای توضیحیشو ببین. فروشگاه نظری ضمانت اصالت کالا داره که خیالتو راحت کنه از خریدت.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

شواهد تاریخی نشان می دهد که تصفیه آب توسط تمدن های باستانی به رسمیت شناخته شده و انجام می شده است. روش‌های اولیه تصفیه آب در نوشته‌های یونانی و سانسکریت ثبت شده است و مصریان از 1500 سال قبل از میلاد از زاج برای بارش استفاده می‌کردند .

در دوران مدرن، کیفیتی که آب باید به آن تصفیه شود، معمولاً توسط سازمان‌های دولتی تعیین می‌شود. استانداردهای دولتی چه در سطح محلی، چه در سطح ملی یا بین‌المللی، معمولاً حداکثر غلظت آلاینده‌های مضر را تعیین می‌کنند که می‌توان در آب سالم مجاز بود. از آنجایی که بررسی ساده آب بر اساس ظاهر تقریباً غیرممکن است، فرآیندهای متعددی مانند آنالیزهای فیزیکی، شیمیایی یا بیولوژیکی برای آزمایش سطوح آلودگی ایجاد شده است. سطوح مواد شیمیایی آلی و معدنی مانند کلرید، مس ، منگنز ، سولفات ها و روی ، پاتوژن های میکروبی، مواد رادیواکتیو و جامدات محلول و معلق و همچنین pH ، بو، رنگ و طعم از پارامترهای رایج هستند.

روش های معمولی خانگی مانند جوشاندن آب یا استفاده از  فعال می تواند برخی از آلاینده های آب را حذف کند. اگرچه این روش‌ها به دلیل استفاده گسترده و کم هزینه محبوب هستند، اما اغلب آلاینده‌های خطرناک‌تر را حذف نمی‌کنند. مثلاً آب چشمه طبیعی ازچاه های آرتزین از نظر تاریخی برای تمام اهداف عملی تمیز در نظر گرفته می شدند، اما در دهه اول قرن بیست و یکم به دلیل نگرانی در مورد آفت کش ها ، کودها و سایر مواد شیمیایی از سطح ورودی به چاه ها مورد بررسی قرار گرفت. در نتیجه، چاه‌های آرتزین تحت درمان و آزمایش‌هایی قرار گرفتند، از جمله آزمایش‌هایی برای انگل Cryptosporidium .

برای خواندن ادامه مقاله اینجا کلیک کنید.

پمپ آب

پمپ آب ارزان

فروش پمپ آب

فروش عمده پمپ آب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.