2777
2789
عنوان

خسته شدم شما بگید چیکا کنم

120 بازدید | 17 پست

دوماهی میشه عفونت قارچی گرفتم چن سری دارو استفاده کردم و خوب نشدم تروخدا اگه تجربه ای دارین در اختیارم بزارین خدا خیرتون بده🥺🥺

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

ادرارتو نگه ندار پدتو زود به زود عوض کن آب زیاد بخور ..ویتامین سی مصرف کن 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پزشک چی میگه؟!  چطور فکر میکنی اینجا میتونی راهی برای درمانت پیدا کنی؟

پزشک هیچ کاری نتونست بکنه همش قرص و دور و پرهیز اخرشم بعد دو ماه هیچی از قرص خوردن بیزارم ممکنه خانومای اینجا تجربه ای داشته باشن ک ب دردم بخوره

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

ادرارتو نگه ندار پدتو زود به زود عوض کن آب زیاد بخور ..ویتامین سی مصرف کن 

شما جواب گرفتین 

شو.رت نپوش شلوارم نپوش با دامن بچرخ یه ماهی

همش دامن تنمه😭

پزشک هیچ کاری نتونست بکنه همش قرص و دور و پرهیز اخرشم بعد دو ماه هیچی از قرص خوردن بیزارم ممکنه خانو ...

چیزایی که گفتن مثل نپوشیدن لباس زیر و.... واسه حذف رطوبت و خشک نگه داشتن موضع هستش که موثره چون رطوبت عامل تداوم محیط قارچی هستش. ژل شستشوی بانوان استفاده میکنید دیگه ؟

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩
چیزایی که گفتن مثل نپوشیدن لباس زیر و.... واسه حذف رطوبت و خشک نگه داشتن موضع هستش که موثره چون رطوب ...

نه من از هیچی واسه شستشو خودم استفاده نمیکنم

فکر کنم ژل شستشوی بانوان خیلی خوب باشه ها. نمیدونم اون خانم که جواب گرفته نظرش چیه ؟  اونورآب@

یسری از دوستان میگن باعث از بین بردن باکتری های مفید واژن میشه و زمینه ساز عفونت 

یسری از دوستان میگن باعث از بین بردن باکتری های مفید واژن میشه و زمینه ساز عفونت 

بله اینو شنیدم ولی استفاده طولانی مدت و مستمر ممکنه این عارضه رو به همراه داشته باشه. فعلا واسه شما جنبه درمانی داره تا رفع کامل عفونت. بعدش میتونید هفته ای دوبار یا یکبار استفاده کنید. 

برند هیدرودرم که واسه خانم های حساس هستش خوبه.

برند فیروز هم رنگ بنفشش که واسه خانم های حساس هست خوبه.

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩