2777
2789
عنوان

وای بچها ی گو.هی خوردم ب غلط کردن افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 32 پست

تلقین نکن    هاید کن استوری هاتو ببینه    اونم انشالله عاقبت بخیر بشه دعاش کن 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلقین نکن    هاید کن استوری هاتو ببینه    اونم انشالله عاقبت بخیر بشه دعاش کن&nb ...

استوری هاتو نبینه    اشتباه تایپی بود 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )

اینکه چون یکی حالش بده و اتفاق بدی تو زندگیش افتاده دلیل نمیشه تو زندگی نکنی پیشرفت نکنی که اون یه وقت متوجه نشه حس بد بگیره که

میتونی یه پیج دیگه بزنی که اون نداشته باشه

و اینکه اسی از لاین رنگ راضی‌ای؟ درآمد و بازارکارش خوبه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حالا هروقت پیشرفت کردب بیا بگو فعلا تو مرحله مدل زدنی

نمیگم ک من پیشرفت کردم من عقب افتاده ترینم 

من منظورم اینه ک اون ته دلش خالی نشه بگه نگا خدا منو زد زمین 

عزیزم هنوز شروع بکار نکردم فقط مدل میزنم

خب از وضعیت کار که خبر داری نداری؟

من میخوام یه لاین آرایشگری رو یاد بگیرم ولی نمیدونم کدوم

به رنگ علاقه دارم ولی میترسم نتونم درارم یا مشتری جذب کنم همه برن پیش سابقه‌دارها

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برای دوستت آرزوی سلامتی و برای تو آرزوی توفیق دارم شایدم اصلن ایشون وقت چک استوریای شمارو نداشته با ...

نمیگم ک ایشون حسوده 

ما باهم رفیق صمیمی هستیم 

خودش میدونه ک الان چقدر براش ناراحتم 

چون رفیق صمیمی هستیم آنقدر شکستن قلبش برام مهمه