سلام دوستان تو این اوضاع گرونی من یکی که وقتی میبینم همسرم تنهایی کار میکنه بازم ب جایی نمیرسیم واقعا داغونم ن ولخرجیم ن مسافرت درس حسابی میرم ولی بازم ۸ مون گرو ۹ مونه اگه کسی کار در منزل سراغ داره معرفی کنه با حقوق خوب تا من وبقیه خانوم ها بتونیم ی کمک خرجی باشیم ممنون میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
تو این پنج سال زندگی یبار مسافرت نرفتم تازه خونه بابامم نرفته بودم ینی از وقتی یادم میاد مسافرت نر ...
چقد بد مسافرت خیلی تو روحیه تاثیر داره وقتی بعضی از زنها رو میبینم که چه راحت از اینستا پول در میارن از خودم بدم میاد ی خانواده هستند که بچسون خوشگله بخاطر اون کلی فالوور دارن و هی تبلیغات میزارن هم مرده هم زنده رفتن دماغ عمل کردن زنده ژل لب زد دوهفته بود هم مسافرت بودن چرا ماها نمیتونیم پول دراریم😭
چقد بد مسافرت خیلی تو روحیه تاثیر داره وقتی بعضی از زنها رو میبینم که چه راحت از اینستا پول در میارن ...
دقیقا واسه همین شخصیت خنثایی دارم البته تو جمع خونگرمم اما تو خلوت خنثام
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق