2777
2789
عنوان

حسِتون به پاییز🍂🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 109 پست
تولدت پرتکرار همزاد

مرسی عزیزم 

تولد شما هم مبارک گلم🧡

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زاد روزت مبارک باشه🌹  من پنجمین روزش زادروزمه😁

مرسی عزیزم🫂

تولد شما هم پیشاپیش مبارک گلم🧡

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

تولدت مبارک عزیزم منم خواهر زادم پس فردا به دنیا میاد😍

مرسی عزیزدلم

شبا ام هوا زود تاریک میشه؟

نه والا حالا از امروز ساعتا رفتن عقب دیگه از فردا مثلا یک ساعت زودتر تاریک میشه،،،زمستونای طرف شما زود هوا تاریک میشه

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
نه والا حالا از امروز ساعتا رفتن عقب دیگه از فردا مثلا یک ساعت زودتر تاریک میشه،،،زمستونای طرف شما ز ...

من حاضر بودم چندینو چند سال رنگ برف و بارون نبینم ولی هوا تاریک نشه😂

کاش فقط زمستون بود الان ساعت شیش هوا تاریکه تاریکه

من پاییز رو به خاطر آلودگی هوا دوس ندارم خیلی  وگرنه همه فصل ها قشنگن  ولی پاییز تهران ن ...

اینجا زمستونا خیلی هوا آلوده میشه بچه‌ها همش تعطیل میشن باز ما اگه تعطیلم می‌شدیم تعطیلیمون واقعی بود بچه های الان اگه به خاطر آلودگی هوا تعطیل بشن درس مجازی برقراری😂💔

اینجا زمستونا خیلی هوا آلوده میشه بچه‌ها همش تعطیل میشن باز ما اگه تعطیلم می‌شدیم تعطیلیمون واقعی بو ...

اره والا بچه های این دوره زمونه تقی به توقی میخوره تعطیل میشن ما که مجبوریم بریم سر کار نه

بعد هم حجم ترافیک پاییز دوس ندارم:/

ب نظرم‌من زمستونه بهتتررررین فصلع :) هوا سرد و یخبندونننن..:))‌  ک با یک فنجان قهوه میشه گرمش ...

واسه من زمستون دلگیره

یهو برف میاد همه جا تعطیل میشه خیابونا هم خلوت زود شب میشه

البته قشنگیای خودشو هم داره

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥