2777
2789
عنوان

حسِتون به پاییز🍂🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 109 پست
وای برعکس منی که

اره 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوسش دارم چون اولین روزش ، زاد روزمه :)

زاد روزت مبارک باشه🌹 

من پنجمین روزش زادروزمه😁

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
عاشق پاییزم ولی پاییز شهر خودم  عاشق بوی نمور خاکم و هوای گرگ و میش و بارونای یهوییش  دل ...

شهرتون کجاست مگه😍

حالا من اصلا شهر خودمون و دوست ندارم و خوشحالم که چهار سال دانشگاهم یه شهر دیگست

آهان یکی هم اینکه با شروع فصل پاییز مدرسه ها هم باز میشد یه حس بدی داشتم نسبت به پاییز ولی الان که م ...

دانشگام نمیرب؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
دوسدارم پاییزوووو😍 بهترین استایل همین استایل پاییزیه اگه یه رل هم داشته باشی عکس پاییزه بگیرین عا ...

😂😂😂

به قول شجریان نه بسته ام به کس دل/ نه بسته کس به من دل

ولی استایلو واقعا قبول دارم منم عاشق پاییزه های سبک وینتجم

شهرتون کجاست مگه😍 حالا من اصلا شهر خودمون و دوست ندارم و خوشحالم که چهار سال دانشگاهم یه شهر دیگست

لاهیجان تو استان گیلان

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من دوست دارم چون لباس های زمستونه و پاییزی دوست دارم بهم وایب خوبی می ده

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
من کوچیک تر‌بودم عاشق تابستون بودم و از زمستون متنفر بودم ولی الان ۲۵ سالمه نمیدونم چرا زیادی تابستو ...

می‌دونی من هیچ وقت برف و بارونو دوست نداشتم هر وقت برف میاد یا بارون شدید میشه یاد آدمای بی سرپناه میوفتم که الان میخوان چکار کنن به خاطر همین نه پاییز و دوست دارم نه زمستونو