2777
2789

سلام خانوما من ی دختر دو ساله دارم با شوهرم خیلییییی مشکل داریم و هیچجوره نمی تونیم باهم زندگی کنیم3ساله ازدواج کردم به اندازه30سال دعوا داشتیم حالا تصمیم قطعی گرفتیم فردا بریم محضر طلاق بگیریم بهم گفت بچه رو بهت نمیدم به هیچ وجه حتی اگر بمیرم و مهریتم نمیدم حالا من میخوام بدونم واقعا میتونه بچمو ازم بگیره؟چون شنیدم تا هفت سال بچه پیشه مادر شوهرمم ی ادمیه که اگر قسم بخوره حتی بمیره رو حرفش هست تروخدا بهم بگید میتونه بچمو بگیره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت مجبوره بخاطر قسمش تشریف ببره خودشو بکشه چون حضانت بچه تا هفت سال با مادره با وکیل پیش برو حتی اگه پول نداری قرض کن با وکیل اقدام کن اینکه بری یک کاره درخواست طلاق بدی قافیه رو باختی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
وکیل بگیر بی گدار به اب نزن اقدام نکن و با نظر اون‌پیش برو حضانت بچه طبق قانون تا هفت سالگی با ماد ...

یعنی اگر وکیل نداشته باشم میتونه بچمو بگیره عزیزم؟ من هیچ مشکلی ندارم فقط میدونم ی ادم لجبازه هرچی بگه رو حرفش هست

خیر نمی تونه. وقتی مراحل قانونی انجام بشه نمی تونه.بچه حضانتش تا 7 سال با مادره. و دختر از 9 سالگی دوباره انتخاب می کنه خودش. 

ولی وقتی شما تصمیم گرفتید فردا برید طلاق بگیرید یعنی تصمیمتون فقط یه راه نشون دادن خشمتون هست. طلاق یه چیزی نیست آدم امشب تصمیم بگیره و فردا انجام بده. آروم باشید. اگرم می خواهی جدا بشی با آرامش و برنامه تصمیم بگیره. 

اینم بدون! قبل از طی مراحل قانونی می تونه بچه رو ازت بگیره. پس اگر بدون بچه از خونه بری بیرون می تونه حالا حالا بچه رو بهت نده. پس هرگز این اشتباهو نکن که بخواهی بچه رو بگذاری بری. طی شدن مراحل قانونی خیلی طول داره و ممکنه تا یه سال یا بیشتر طول بکشه. بچه و خودت داغون می شید. 

با بزرگ تر و وکیل مشورت کن هر کاری خواستی بکنی. 

یعنی اگر وکیل نداشته باشم میتونه بچمو بگیره عزیزم؟ من هیچ مشکلی ندارم فقط میدونم ی ادم لجبازه هرچی ب ...

چرا وکیل نداشته باشی؟ این کارها رو نباید بدون وکیل انجام بدی.. بی گدار به آب نزنی ها. 

به هیچ وجه نمیتونه ازت بگیره بچه تا هفت سالگی به قید و شرط مال مادره و بعد از هفت سالگی میتونه ازتون ...

مطمئنم اگر تا هفت سال پیشم باشه بعد از اون دیگه بچه رو نمیخواد فقط نگران الانم