2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق شهرم تهرانم و هیچ جایی جز اینجا نمیتونم زندگی کنم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
امکانات،رفاه،جذابیت حال خوب کن و....

اینجا ب دنیا اومدیم و بزرگ شدیم اونجوری که فکر می‌کنی هم نی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

آره باحاله ولی یک هفته تهران موندم به نظرم سیستم حمل و نقل افتضاحه اتوبوسا داغون و مترو شلوووغ. ولی خب خیلی جای دیدنی و تفریحی داره اینش خوبه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
همه چیز گرون دود و دم ترافیک شلوغی نمیدونم از چیش خوشتون میاد:/

من واسه کوچکترین چیزی باید برم شهرستان مجاور خرید کنم یا حتی واسه تفریح بازار برم ولی اونجا همه چی در اختیاره تنوع داره ،همه آدمای مهم تهرانن

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
من واسه کوچکترین چیزی باید برم شهرستان مجاور خرید کنم یا حتی واسه تفریح بازار برم ولی اونجا همه چی د ...

هعی

چی بگم

حالم از جای شلوغ و ترافیک بهم میخوره کاش جامون عوض میشد

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
امکانات،رفاه،جذابیت حال خوب کن و....

امکانات زیاده ولی من که رفاه خاصی نمیبینم واسه قشر خودمون لاقل...رفاه واسه کسیه که از پس گرونی این شهر بر بیاد و بتونه از امکانات بهره ببره

چشم به راه...
هعی چی بگم حالم از جای شلوغ و ترافیک بهم میخوره کاش جامون عوض میشد

ده روز رفتم تهران خونه خواهرم از عمرم حساب نشد بسکه بهم خوش گذشت اصلا شهر خلوت و بی امکانات خودمو نمیخوام

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩