2777
2789
عنوان

استرس بعد از عمل بینی

293 بازدید | 13 پست

دوستان کیا عمل بینی انجام دادن؟

شما هم بعد عمل استرس نتیجه عمل رو داشتین؟

من احساس میکنم خیلی زشت شدم

هربار چسب باز میکنم خیلی ناراحت میشم میگن خوب میشه ولی چطور ممکن این بینی زشت خوب بشه ؟

۵۰ روز شد ولی بازم چهره غیرعادی لبخند مصنوعی و زشت

کیا مثل من بودن الان حالشون خوب شده؟

لطفا هرکسی تجربشو داره بهم امید بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ و نیم ساله عمل کردم خیلی خیلی مصنوعی بود به نظرم اوایل و حساس بودم ، الان دیگه عادت کردم و نشست ...

ببخشید شما هم بدون چسب همین حسارو داشتین؟

فکر میکردین زشت شدین؟

ببین منم اولی ک بینیمو عمل کردم انتظار داشتم بینی که دوست داشتم رو ببینم،اما نسبت ب بینی قبلیم بینی طبیعی تحویلم داد دکتر ، کلا انتظارتو از عمل بینی بیار پایین قرار نیس معجزه کنه ی شکل دیگ بشی

ببخشید شما هم بدون چسب همین حسارو داشتین؟ فکر میکردین زشت شدین؟

اره دقیقا مخصوصا وقتی چسب رو میکنی بینی پر التهاب و قرمزیه که غیر طبیعی تر به نظر میرسه ، ولی چسب رو‌ که برداری بعد چند وقت بینی جزئی از صورت میشه و طبیعی جلوه می‌کنه 

آره بابا نگران نباش درست میشه منم همین جور بودم همش میگفتم یه جوری شدم ، حتی دکترم قبل عمل بهم گفته ...

خوش بحالت باز دکترت از قبل گفته بود یجور میشی انتظارشو داشتی من خیلی شوکه شدم خودمو دیدم

ببین منم اولی ک بینیمو عمل کردم انتظار داشتم بینی که دوست داشتم رو ببینم،اما نسبت ب بینی قبلیم بینی ...

نه بابا من اونقدر پشیمونم انتظار تجربه ندارم میگم فقط بینی و چهره قبلیم برگرده برام کافیه

خوش بحالت باز دکترت از قبل گفته بود یجور میشی انتظارشو داشتی من خیلی شوکه شدم خودمو دیدم

من حتی اوایل گریه میکردم همش میگفتم اگه درست نشد چی ولی بعد از اینکه دیگه چسب نزدم درست شد 

بیشتر هم خودم حساس بودم چون وقتی عمل میکنی چهره تغییر میکنه ، وقتی تو آینه نگاه میکنی توقع داری چهره قبلت رو ببینی و برات عجیبه 

نگران نباش بگذره عادت میکنی   چون هنوز ب قیافه جدیدت عادت نکردی اینجوریه عادت کنی درست میشه&nb ...

خیلی خیلی ممنونم از انرژی مثبتت عزیزم🙏🙏💐💐❤️❤️