2777
2789
عنوان

پوستم جوش میزنه

171 بازدید | 9 پست

نمیدونم بخاطر کبد چربه

یا بخاطر هورموناس

یا غرور جوانیه

دلیلشو نمیدونم

بدنم پراز لک های قهوه ای و جوش های چرکی شده

تنبلی تخمدان هم دارم پوستم خیلی چربه تا ارایش میکنم سریع برق میوفته صورتم

ولی از دست جوشها خسته شدم بگید کدوم دکتر برم درمان بشم

من روتین منظم و فیشیال و رژیم دارم ازمایش هم دادم چیزی ندارم ولیییییی تففففففف جوش چرکی میزنم

یا ازمایشمو خوب نخوندن یا نم نمیدونم چی ولی انقد ب پوستم میرسم مطمئنم درونیه

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری دکتر زنان یا پوست احتمال ۹۰ درصد اسپرونولاکتون میدن با ی قرص پیشگیری که پریودات بهم نخوره

جوش هورمونی باید از درون درست بشه

برای کبد و … هم کلا باید ی چکاپ کامل بدی .ازمایش هورمون هم شاملش باشه

خدایا شکرت❤️

ارایش ممنوع ....

کبدچربت را با زردچوبه درمون کن ...

هرروز با گلاب و اب برنج صورتش بشور...

من البته برای درمون جوش بزرگ دوسه شب خمیردندان روش میمالم ...ولی ان باعث میشه پوست قرمز  شه ...ولی جوش میره ...

اب دهن روش بمال ....

ورزش هم بکن ...چند هفته میوه جات بخور ..غذای پرچرب نخور ..نه تنها شیرینی بلکه غذای سرخ کردنی هم نخور

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

من روتین منظم و فیشیال و رژیم دارم ازمایش هم دادم چیزی ندارم ولیییییی تففففففف جوش چرکی میزنم یا از ...

خمیردندان بمال روش ...و یا شیر و زردچوبه ...اب برنج هم هست ...فقط میدونم دکتر پوست خراب کن محضه داغون داغون میکنه ...واسه پوست دکتر نمیرم ....یا کیسه و روشور میکشم ...واسه جوش هم اب دهن یا خمیردندون

خمیردندان بمال روش ...و یا شیر و زردچوبه ...اب برنج هم هست ...فقط میدونم دکتر پوست خراب کن محضه داغو ...

عزیزم من میگم روتین پوستی گرون دارم ابرسان کیلینک (بخدا میرم سر کوچه با با یکی حرف میزنم میگم ابرسان کلینک میزنم🤣🤣🤣) ۲ میلیون و نیم سرم اوردینری ۹۰۰ فوم سراوی ۵۰۰😂😑 بعد میگی خمیر دندون بزن😁 البته قبلا بچه بودم میزدم پوستو خراب میکنه اصلا توام خونگی چیزی نزن نابود میکنه پوستو گلم

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
عزیزم من میگم روتین پوستی گرون دارم ابرسان کیلینک (بخدا میرم سر کوچه با با یکی حرف میزنم میگم ابرسان ...

به چه درد میخوره ...من یک بار چند داروی خیلی گرون خریدم .سه بار مصرف کردم .ریختم بیرون ...اخه میدانستم مضره . .چون فایده نداشت .مبوه خوردم ....خوب شد .و بعدش حرص کم خوردم ...حرص و جوش کم خوردم .فقط میدانم به پوست صورت دست نباید زد .چون دست کثیفه .هربار هم قارچ پوستی زدم تف صورت میمالم .میره این داروش گرونه و میدانم صورت را زرد میکنه ....جوش دمل خمیردندان میمالم و اب دهن و گاهی زردچوبه ...من فقط میدونم داروی پوستی دکتر هرچی زدیم یک بیماری دیگر اورد