2777
2789
عنوان

تاثیر آلوئه ورا برای جای جوش

78 بازدید | 10 پست

سلام خانما کسی هست نتیجه گرفته باشه از آلوئه ورا برای جای جوش صورتش؟ یا اگه راه حل دیگه ای دارین ممنون میشم بگید

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده میکردم بد نبود ولی خب باید مداوم استفاده کنی بهتره بجاش به کرم بگیری

مثلا چه کرمی؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

واقعا؟ چه مدت استفاده کردین؟

هنوزم دارم میزنم یه ماهی میشه ولی هر روز نزنااا سه بار در هفته من میزنم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

یه کرم روشن کننده برو داروخونه بگو یه کرم برای جای جوش میخوام بهت میدن

اها باشه عزیزم مرسی

هنوزم دارم میزنم یه ماهی میشه ولی هر روز نزنااا سه بار در هفته من میزنم

عه باشه مرسی گفتی ینی منم یه ماه بزنم نتیجه شو میبینم که دلگرم بشم؟🥺

عه باشه مرسی گفتی ینی منم یه ماه بزنم نتیجه شو میبینم که دلگرم بشم؟🥺

آره عشقم فقط بعضی ها ممکنه حساسیت بدن اول یه گوشه چک کن که بد نباشه یوقت

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

آره عشقم فقط بعضی ها ممکنه حساسیت بدن اول یه گوشه چک کن که بد نباشه یوقت

اها باشه💕