2777
2789
عنوان

دق کردم بابا اه

121 بازدید | 8 پست

مامانم با دوستش رفته بیرون،پدرم اومده خونه بمن میگه چرا مادرت رفته،چرا تو نرفتی باهاش،کلی فحش و بددهنی ک چی

زنش یروز رفته بیرون

هیچوقت هیجا نمیذاره بره مامانم

همشم غرغرش برامنه،خودش میره بیرون دورشو میزنه ولی هیچکس از خونواده حق نداره بره بیرون

الانم مغزمو خورد از بس چرت پرت گفت

بعد ۳۰سال زندگی ینی هنوزم شک داری به زنت 

تف به این زندگی😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم سریع پامیشدم میرفتم بیرون واسه خودم با مامانم هماهنگ میکردم کی برمیگرده همون ساعت برمیگشتم

کاربر پسر هستم.قصدم مزاحمت نیست نی نی یار خبر نکنین منم گاهی به مشکلاتی میخورم و میام ببینم میتونین کمکم کنین یا نه.مرسی  آرمی هستم از نوع فن بوی :))))

بگو بهش دست از سر این زن بردار بذار یکم نفس بکشه

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

من جات بودم سریع پامیشدم میرفتم بیرون واسه خودم با مامانم هماهنگ میکردم کی برمیگرده همون ساعت برمیگش ...

اخه منتظرم نامزدم بیاد دنبالم

وگرنه میرفتم باهاش بیرون

بیچاره زنه انگار بچست

بگو بهش دست از سر این زن بردار بذار یکم نفس بکشه

بخدا انقد میگم 

انگار با دیوار داری حرف میزنی

دیگه امروز گفتم الان چرا داری بمن میگی

مغز منو پر میکنی

واقعا بمن چ

مشکل دارن باهم نمیتونن حل کنن باید برن رو مخ من