2777
2789

سلام دوستان 

خواهرم ۱۶ سالشه خیلی روحیه اش حساسه انقد خوشحال بود میخواد بره مدرسه جدید🥺 

خیلییییی دپرس شده بچه

تروخدا بگین چطوری زود خوب بشه 

و لک جوش ها نمونه؟؟؟؟

آخه شنیدم حتمی لک میشه وجاش نمیره...

تروخدا اگه تجربه دارین بگین...

که چطور جلو لک صورت گرفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صابون تریاک بگیربزنه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

واس من ازبچگیم فق یکی رودستم مونده جاش دیگ نمیمونه بش امیدواری بده 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بوی سرخ کردنی پیاز داغ واین چیزا خارش رو تشدید میکنه سعی کنید زیاد بهش نخوره بوش....پماد کالامین د مرتب بزنید،دکتر ببرید امپول میزنن،و اینکه نخاره به هیچ عنوان،بخصوص صورتشو چون جاش علاوه بر لک گود میمونه....تمیز نگه دارین . دوهفته هم مسری هست بچه کوچیک و بقیه زیاد در ارتباط نباشن اگر نگرفتن تا بحال....میانسال به بالا هم زونا میگیرن حالت پیرشده همون ابله مرغانه....در حق مادرم صلوات بفرست دوست عزیز

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
جدی میگی؟ چرا تو تایپیکا میگن چندساله حاش مونده  گرفتین خودتون؟

اگر انگولک نکنه نخارونه نترکونه اصلا نمیمونه نگران نباشین،من گرفتم قبلا

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....