2777
2789
عنوان

یه سوال دارم برای خرید طلا

667 بازدید | 32 پست

آقا من میخوام برای مامانم نیم ست  طلا بخرم یعنی یه مدتی بود پول جمع کردم براش بخرم 

بگذریم 

اول همه چطوری میخرن* منظورم اینه تا حالا نرفتم طلا فروشی و نمیدونم چی به چیه و خبر ندارم *

اگه میشه راهنمایی کنین که چیکار کنم و ...که سرم کلاه نره خیلی ممنون میشم نمیتونم به بقیه بگم و از پدرمم بخوام بیاد برای همین به احتمال زیاد خودم باید برم برای خرید 

و اینکه میخوام ببینم الان بخرم یا بزارم بعدا *از نظر قیمتی 

و سوال دیگم اینکه چه مدلی هیچ وقت از مد نمی‌افته و قشنگه برای خانم نزدیک ۵۰ سال*۴۸ ساله*

و در کل هر نکته ای به ذهنتون میاد بگین🙏🙏ممنون

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

ماصاله ب تو دختر 

بستگی داره پولت چقدره 

بعد از پشت ویترین انتخاب کن برو بپرس جناب این جند درمیاد 

برات وزن و حساب میکنه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

اگر طلافروش اشنا باشه خیلی بهتره. اگر تهرانی بگو بهت یکی دو تا محله معتبر بگم. طلافروشی های شهرهای کوچکم معتبرن. 

رو قفلش رو بخون نوشته باشه ۷۵۰ یعنی ۱۸ عیار. 

سنگ و جواهردار نخر چون بعدا ازت ارزونتر برمیدارن‌.

اگر کارکرده میخوای بخری ۷ درصد سود بیشتر نده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر طلافروش اشنا باشه خیلی بهتره. اگر تهرانی بگو بهت یکی دو تا محله معتبر بگم. طلافروشی های شهرهای ک ...

من کارکرده رو به تازگی با دو درصد سود گرفتم حتی یه تک پوش و زنجیر کارتیر نو هم گرفتم کل سودش ۴ درصد شد برای طلا برید بازار ۱۵ خرداد

قیمت نیم ست خوب  که نه زیاد نازک و سبک باشه ونه زیاد سنگین ، حدودا ۲۰ میلیون به بالا هست. 

شما اگر دنبال این هستی که یه طلا با قیمت مناسب بخری دنبال اجرت پایین باش، وقتی میری طلا فروشی اول  ببین طلا ۱۸ عیار گرمی چقدره ، تو اینترنت هم بزنی میاره برای اون روز رو ، بعد که طلا فروش گذاشت رو ترازو و وزن کرد بپرس چند گرم بود ، گرم رو ضربدر نرخ طلا بکن ، هر چقدر شد باقیش بابت اجرت ساخت طلا و مالیات و سود مغازه دار هست . 

مثلا خودم دو روز پیش یه نیم ست دیدم قیمتش شد ۲۶۷۰۰ که من وقتی وزن  طلا رو ضربدر  قیمت طلا کردم دیدم در واقع من دادم ۲۰ میلیون پول طلا میدم ،۶۷۰۰ دارم پول اضافی بابت اجرت و سود و مالیات میدم ، چون اجرت ساخت طلا ۱۸ درصد بود که بالا هست. 

برای همین میگن طلا دست دوم بخرید که نهایت ۱ یا ۲ میلیون پول اضافه تر از طلاتون پرداخت میکنید. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
ماصاله ب تو دختر  بستگی داره پولت چقدره  بعد از پشت ویترین انتخاب کن برو بپرس جناب این ج ...

آخه سنم کمه نه زیاد ولی خب تازه به ۲۰ اینا میرسم بعد تجربه ای ندارم میترسم سرم کلاه بره

من کارکرده رو به تازگی با دو درصد سود گرفتم حتی یه تک پوش و زنجیر کارتیر نو هم گرفتم کل سودش ۴ درصد ...

بله مثلا شهرستانا سود ۲ یا ۳ درصدم میدن. اما من خودم تهرانم هیچ وقت از بازار اصلی طلا نمیخرم.کلاهبرداری توش زیاده مگر اینکه خریدار واقعا طلاشناس و حرفه ای باشه.

از محله میخرم. مثلا هفت حوض نارمک خوبه. فلکه اول اریاشهر خوبه.

حدودا توی رنج ۷۰ تومن چیزی میدن؟🥲یا کمه؟

پولت خیلی خوبه ، با ۷۰ تومان حتی سرویس کامل هم میتونی بخری ، ولی سبک . 

ولی نیم ست وزن بالا میتونی بخری .

میتونم بپرسم شغلت چیه ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
اگر طلافروش اشنا باشه خیلی بهتره. اگر تهرانی بگو بهت یکی دو تا محله معتبر بگم. طلافروشی های شهرهای ک ...

نه متاسفانه تهران نیستم اصفهانم 

ممنون بابت راهنماییت 

حدود ۷۰ تومن چیزی میدن یه نیم ست خوب ؟

بله مثلا شهرستانا سود ۲ یا ۳ درصدم میدن. اما من خودم تهرانم هیچ وقت از بازار اصلی طلا نمیخرم.کلاهبرد ...

چجوری ممکنه کلاهبرداری کنن؟؟ از مغازه ی طلافروشی معتبر، با فاکتور خرید میکنی دیگه