2777
2789

دیروز به اصرار شوهرم پاشدیم رفتیم خونه مادرشوهرم جاریمم اونجا بود 

شوهرم من  با بچه هارو اونجا گذاشت خودش رفت کار داشت من با بچه ها رفتیم خونه سلام دادم جواب سلامم و نداد اصلا براش مهم نبود که ما اومدیم رو به جاریم گفت فلانی(اسمشو نمیتونم بگم) غذا رو گازه بچهات گرسنه نشن هرچی خواستین بردارید من با حالت عصبانی یه گوشه نشستم و گفتم مادر بهتون سلام کردیما گفت شنیدم چرا پسرم نیومد گفتم رفته سرکار گفت اره دیگه بیچاره مجبوره واسه شماها کار کنه منماز تو داغغغغغ بودم گفتم اون مرد خونست اون کار نکنه من کار کنم اون یه زندگی رو دوششه مادرشوهرم بعد بلند شد گفت بدون پسرم دیگه نیا اینجا چقدرهم پرو شدی انقدر بهم برنخورد با بغض رفتم تو اتاق انقدررررررررر گریه نکردممم تا شوهرم بیاد بریم خونه اگه خونمون نزدیک بود خودم پامیشدم میرفتم ولی خب دوره خونمون سرظهر چجوری میتونستم بیام خونه حالا این به کنار به شوهرم میگم مادرت اینطوری میگه بهم اونم پشت مامانشو میگیره یعنی از دیشببب دارم بکوب گریه میکنم اخه پیش جاریم اینطوری بهم گفت خرد شدم 😢😢😢😢

درست میشه:)❤

فقط عنوانت😂😂😂

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو بودم دیگه پا نمیزاشتم حتی با پسرش 

چقدر بیشعور رفتار کردن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ماشالا مادر و پسر کم ندارن از هم تو شعور و شخصیت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

همون موقع که این حرف و زد اگ تلفن و برداشته بودی با شوهرت گفته بودی مادرت چون تو همراخم نبودی بیرونم کرده و کولی بازی در میاوردی و به هر سختی برمیگشتی خونه حالا شوهرتم طرفدارت بود 

چطور تونستی جایی بمونی ک جواب سلامت رو نداده اصلا چطور رفتی داخل

من جات بودم همونجا مادرشوهرموجرش میدادم پسرش هم همینطور

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین