2777
2789
عنوان

دلم میخواد مادرشوهرم و از وسط نصف کنمممم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 61 پست
منم از کسایی که دیگران و بد قضاوت میکنن متنفرم 

من قضاوتت نمیکنم منظورم شما نبود منظورم این بود از ضعف زنها بدم میاد دوست دارم قوی باشن 

بنظرم رو خودت کار کن اعتماد بنفست رو بالا ببر خودت رو دوست دلشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با جاریت خوبه با شما اینقدر بد؟

چه اتفاقی افتاده؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چیکار کنم خب😂

جاریت با شوهرش اونجا بود؟پدر شوهرت هم بود یا بیرون رفته بود؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بهش میگفتی شوهر منم به باباش رفته یه عمر باباش رفته بیرون کار کرده آورده شما خوردید ،اینم از باباش یاد گرفته ،هر چی هم بهش میگیم قبول نمیکنه نره سرکار ،میگه میخوام عین پدرم  خودمو برا خانواده ام بکشم تا کور شود هر آنکه نتواند دید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

خیلی بیشورن خانواده شوهرم نمیدونم چرا افتادم دست اینااا😢😢😢😢

چرا میری خونشون 

نرو رابطتو کم‌کن

چرا میری جایی ک بهت بی احترامی بشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
جاریم چون خونش روستاس همش اونجاس حتی بون شوهرش پدر شوهرم خونه نبود اگه اون بود نمیزاشت دعوا بشه

بهش بگو شما الان اینجا نشستی شوهرت سرکاره ،بقیه باید شاکی باشن؟