واقعا چرا فکر میکنید نباید تو کتاب یه نوجوون ۱۳ ساله چگونگی تشکیل بچه نباید بیاد؟چندتا کامنت خوندم که گفته بودم تو علوم هفتم،هشتم نباید مسائل جنسی توضیح داده بشه.اخه میخواهید بچه از کی یاد بگیره؟مگه باید چند سالش بشه؟این چیز خیلی عادی ای هست که اگه بچه تو مدرسه یا از زبون خودتون نشنوه کنجکاو میشه و ممکنه بهش آسیب وارد بشه،چه جسمی چه روانی!
تو بیمارستانی که کار میکنم بخش اطفال هر روز چندتا بچه میان که به ناحیه تناسلی شون آسیب وارد کردن به خاطر کنجکاوی! کاش تا پدر مادرا نفهمیدن اینارو باید ب بچه توضیح داد بچه نیارن....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو ۱۳ سالگی یکی از همسنام برام گفت یه مدت حالم بد بود چون اون رک مستقیم همچیو میگفت مامانم ...
متاسفانه توی جامعه ی ما این چیزا عیب تلقی میشه.در حالی که این رفتار هر انسانیه.اگه بچه از زبون پدر و مادر نشنوه از یه طریق دیگه میفهمه که خیلی بهش ضربه وارد میشه
من تو ۱۳ سالگی یکی از همسنام برام گفت یه مدت حالم بد بود چون اون رک مستقیم همچیو میگفت مامانم ...
همسنت خیلی هایپر بوده
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
خیلیا میدونستن و هرکدومشون یچیزی رو برام میگفتن و خیلی اونموقع برام ترسناک بود من تو اون دوره فک می ...
فکر کنم دخترا چون با هم راحتن خیلی زود از پسرا در این مورد حرف بزنن
مثلا کلاس پنجم اینا
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .