2777
2789

تو اینجور مواقع چه باید کرد؟!

که بدتر نشه و کنترل کرد؟

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بله متاسفانه

چه کار کردی 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یعنی یانامزدتون براتون کم گذاشته باعث شده کسی دیگه هم توقلبتون جا بشه یا خودتون چشمتون و دلتون ر ...

کم نذاشته ولی فکر می‌کنه به خاطر بیماریش آینده ای باهم نداریم

سعی کن از اون آدم دوری کنی و خودتو به بیخیالی بزنی 

نمیشه..‌

استاد راهنمامه هنوز شروع نکردیم

ولی باهم کلاس دارم 

کم نذاشته ولی فکر می‌کنه به خاطر بیماریش آینده ای باهم نداریم

این وجدان شماست که تصمیم میگیره  اگه میخاین تا آخر باهاش باشین که حق ندارین حتی تو دلتون یکی دیگه رو جابدین ومحبتتون رو نسبت به نامزدتون کم کنین اگه هم قرار نیست تاآخر باهاش باشین همین الان کات کنین بهتره اونجوری نامزدتون رو حداقل گول نزدین

ببخشید رک حرف زدم ولی سعی کنید وجدانتون رو بیشتر دنبال کنید

من نامزدیم زوری بود و از قبل اونو میخواستم ولی کم کم رابطه رو کم کردم و فراموش که نه ولی دیگه بهش فک ...

برا منم زوری بود ولی دروغ چرا فراموش نمیشه  هیچوقت

ولی همیشه بخاطر احساس مسئولیت و وجدانم نزاشتم تو زندگیم باعث مشکل بشه 

برا منم زوری بود ولی دروغ چرا فراموش نمیشه  هیچوقت ولی همیشه بخاطر احساس مسئولیت و وجدانم نزاش ...

اره منم همین حس دارم خودمو دیگه سرگرم زندگی و کار میکنم که بهش فک نکنم

هنوز ارتباطتون زیادنشده قطعش کن وگرنه خودت آسیب میبینی

دیگه انتخابشون کردم نمیتونم بگم نمی‌خوام کار کنم 

با کلی سختی استادم شدند

کاش انقد خودم درگیر نمی‌کردم 

البته درصد زیادی از احساس من از حرکات ایشونه...

خیلی بهم محبت و توجه می‌کنه حتی جلو دیگران :(

خیلی خستم 

کاش نرم دانشگاه 

دیگه انتخابشون کردم نمیتونم بگم نمی‌خوام کار کنم  با کلی سختی استادم شدند کاش انقد خودم درگیر ...

به نامزدت فک کن هر لحظه که باهاش روبه رو میشی تمام فکرت ازلحاظ احساسی به نامزدت باشه که چقدربهت اعتماد داره و خودتو یک آدم مسیولیت پذیر بدون و به وجدانت هرلحظه گوش بده