2777
2789
عنوان

ی خاطره از گذشته اومد تو ذهنم، خیلی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 113 پست
چن ساله بودجداشدی؟ من نمیدونم چ سریه تو تاپیکای قبل گفتم شوهر چجور ادمی بود، شکاک بود خانواده فوق ال ...

۲۳ بودم.و ۲۷ سالگی ازدواج کردم با همسرم

کسی که با بچه ۱۲ ساله ازدواج کرده به درد شما نمیخورده. بذار بره.فقط دنبال کار و مهارت باش. من توی اون فاصله بانک استخدام شدم

ارگان نظامیه، تحقیقات کلا تموم شده، فقط منتظرم ک فراخوان بزنن

به امید خدا میری ایشالا.ببخش توی تاپیک هاتون گفتین یه مرد نظامی خواستگارانم...من همسرم نظامیه.یبار تعریف کرد که همکارش توی جاده تصادف کرده خانمش قطع نخاع شده .کرمانشاهی بود ...شبیه خواستگار شماست شرایطش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳ بودم.و ۲۷ سالگی ازدواج کردم با همسرم کسی که با بچه ۱۲ ساله ازدواج کرده به درد شما نمیخورده. بذار ...

منم ی جایی اقدام کردم واسه کار، اما هنوز خبری نشده دعا دعا میکنم ک زودتر برم سرکار اینجوری الکی تو خونه بشیم اعصابم بیشتر خورد میشه

الان جدایی من ی برگه شانس بود؟  

آره

۱. نسبت به قبل اون آدم آگاه و پخته تری شدی. 

۲. زندگی طولانی نداشتی و بچه ای این وسط نیومد و خودت زجر دو چندان نکشیدی.

۳. فرصت های جدید با افکار جدید داری‌ 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

آره ۱. نسبت به قبل اون آدم آگاه و پخته تری شدی.  ۲. زندگی طولانی نداشتی و بچه ای این وسط ن ...

چی بگم؟ انگار من بد بودم اون خوب

خدا واسه اون خوب درست کرد، ازدواج مجدد خوب داشته بااینک سابقه دار بود

اره احتمالا همینه....من اصلا ندیدمش فقط دلم براش میسوخت همیشه....الان زن گرفته؟؟؟

من خیلییییییییییی دوس دارم با نظامی ازدواج کنم، خاستگارامم بخاطر این قضیه رد میکنم میدونمم کار اشتباهیه ولی چ کنم

چی بگم؟ انگار من بد بودم اون خوب خدا واسه اون خوب درست کرد، ازدواج مجدد خوب داشته بااینک سابقه دار ...

آدم خوب بودن کافی نیست، آدمی که تو زندگیش بشکنه، از پوستش در بیاد و بهتر از گذشتش بشه، بهترین حالو تجربه میکنه. دنیا محل یادگیری و تعالیه. 

تو چیزی که از ازدواج میخوای، با چیزی که امثال اون فرد میخوان تفاوت خیلی زیادی داره، پس خودتو با هر کسی نسنج.

تو هم فرصت داری، بذار فرداها بیاد و ببینیم چی در سرنوشت ما آدماست. ببین خدا چی برات در نظر گرفته صبر کن، شکرگزار باش، مثبت فکر کن و توکل کن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بعضیامیگن نظامیا بدن، اما بنظرم بدو خوب همه جا هس تو بگو من چجوری شوهر نظامی پیدا کنم😂😂😂

به امید خدا پیدا میشه عزیزم...همسر سابقت رو از ذهنت کامل بنداز بیرون .شاغل هم بشی خواستگارات بیشتر میشه بهتر میتونی انتخاب کنی