2777
2789
عنوان

ی خاطره از گذشته اومد تو ذهنم، خیلی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 113 پست
ببین میگم، ذکر میگم نذر میکنم ی روز حالم خوبه ها، ولی میبینی پشت بندش مدام بد میارم منم ناامید تر ...

چون باور ذهنیت کردی بد آوردن رو هر چیزی رو که باور کنی همون برات پیش میاد با ایمان کامل ذکر بگو و برای خدا یه نامه بنویس و در اخرش بنویس خدایا من دیگه این مشکلاتو ب خودت سپردم و واقعا رهاشون کن وبزار لای قران ذکر مجرب الخالق رو 5107 بار بگو با اعتقاد قلبی برای حاجت روایی و ارامش عالیه یعنی خدایا تو خالق منی همه چی در دستان قدرتمند تو هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باور ذهنیت کردی بد آوردن رو هر چیزی رو که باور کنی همون برات پیش میاد با ایمان کامل ذکر بگو و بر ...

نمیتونم بخدا، ی روز میام خوب فکر کنم امیدداشته باشم

یهو ی اتفاق بد میوفته همه چی خراب میشه

همین عقدو هر خاستگاری میشنوه پاپس میکشه، حتی حاضر نمیشن بیان خونمون منو ببینن

هر موقع قسمتت باشه اصلا این چیزا دیگه به چشمش نمیاد.الانم خداروشکر که میخوای بری سر کار...حقوق بگیر کیف مستقلی رو ببر 

هر موقع قسمتت باشه اصلا این چیزا دیگه به چشمش نمیاد.الانم خداروشکر که میخوای بری سر کار...حقوق بگیر ...

دعا کن زودتر خبر بدن بلاتکلیفم همینطور، هرچقدم مستقل باشی کیف کنی، بازم نیاز داری ب کسی ک کنارت باشه بهت محبت کنه، و اینک درد جدایی رو دل ادم میمونه