2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار اگر به گذشته برگردید شاغل میشید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 132 پست
درکشورهای دیگه همه مخارج و هزینه ها نصف نصفه هیچ اقایی صفرتاصد هزینه پارتنر یا همسرشو بعهده نمیگیره

عزیزم توافقه .در کل در قانون اساسی ازدواج تمام کشورها .قانون ازدواج وظیفه غذا پوشاک خونه زن با مرده. گوگل کن. هرچیزی متفاوت از این توافقه

توو فامیل ما همه خانومها تحصیلکرده و شاغلن همه بدون استثنا از سن سی و پنج تا شصت .کارخونه کار بیرون ...

چرا مث خانومای قری حرف میزنین شما😐😂

ی شغل با کلاس کاری خوب ک در توان ی خانومم باشه اصلا فشاری نمیاره ب زن ک بخاد پیر و فرسوده شه خانوم پرنسس😐

اونا ک شما میگی حتما تو خط تولید و این چیزان تو کارخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا چند روز پیش همکارامو با اطرافیانم مقایسه میکردم... دیدم چقدر همکارام خوب موندن... تعجبه برام

دلیلش ژنتیک تغذیه ورزش ارامشه زحمت کم هرچقدر کمتر جوونتر.و مراقبت های پوستی.

عزیزم در ایران و‌تمام کسورها اولین وطیفه سوهر دادن پووول ب همسره.بدون منت وظیفه س.اما کار خانه حتی د ...

خونه نشینی و تکرار روزمرگی هم ذهن آدم پیر میکنه 

ظاهر پیر با رسیدگی و تزریق درست میشه 

عزیزم توافقه .در کل در قانون اساسی ازدواج تمام کشورها .قانون ازدواج وظیفه غذا پوشاک خونه زن با مرده. ...

قانون اساسی چندتا کشور رو مطالعه کردید بزرگوار ؟ 

من سایر کشورها رو اطلاع ندارم اما از قانون آمریکا کاملا مطلع هستم و این چیزی که شما میفرمایید نیست . 

در مورد بقیه کشور ها شما اطلاع رسانی بفرمایید که به معلومات ما اضافه بشه

من تجربه جفتشو داشتم ،یعنی اول شاغل بودم الان خانه دار

ب هیچ عنوان شاغل بودن رو انتخاب نخواهم کرد دیگه

یکی بخاطر بچم ،چون واقعا تربیت و رشدش رو خودم دوست دارم ببینم نه غریبه 

دو اینکه وقتی شاغل بودم انتظار شوهرم ازم خیلی زیاد بود ،همش میخواست یه سری چیزای مالی رو گردن من بندازه، من خوشم نمی اومد 

الان آرامشم خیییلی بیشتره 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

به هیچ عنوان کار کردن رو دوست ندارم مگه معلمی وکارمندی ....اگه بود این دوتا تحمل میکردم میرفتم اما غیر اینا اصلا به هیچ وجه کار کردن رو دوست ندارم...خانه دارم خیلیم راحت وراضیم شوهرمم اصلا منتی سرم نذاشته کار کردن خانم رو دوست نداره ....کلا این سبک زندگیمو دوست دارم وپراز آرامشم خداروصدهزار مرتبه شکر ....بالای سر بچم و خونه زندگیمم سرموقع هم به همه چی میرسم تا به الان یه بارم بچمو نسپردم به کسی ....

بستگی به شوهرت داره من ادم کار بیرون نیستم تو اجتماع دووم نمیارم برای همینم تو خونه بودنو دوس داشتم و دارم و پشیمونم نیستم

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
عزیزم در ایران و‌تمام کسورها اولین وطیفه سوهر دادن پووول ب همسره.بدون منت وظیفه س.اما کار خانه حتی د ...

عزیزم شما هروقت رفتی کشور های دیگه رو دیدی بیا نظر بده به جز بعضی‌کشورهای اسیایی همه جای دنیا مرد وزن کار میکنن وزن فقط چند سالی که بچه ها کوچیکن خانه داری میکنه میدونم کار خونه خیلی زحمت داره خودمم گاهی اوقات خسته میشم ولی خانمایی که دائم لباس وفلان میخوان باید خرجشون رو هم خودشون دربیارن مرد بیچاره هم گناهی نکرده که اینجا به دنیا اومده زیاد از کلمه وظیفه استفاده نکنید اون باید تو زمینه بچه ها کمک کنه خانم هم در حد توانش تو خرجی 

ببین شغلی که نه مزد داره نه منت داره نه بیمه داره نه بازنشستگی نه شان اجتماعی خانه داریه بیست چهارسا ...

دقیقاااا

بعد چون پول دست مرده خب قدرتم دست اونه عملا زن میسه جنس دست دو میشه زیر دست

حتی حق تصمیم گرفتن دذمورد طاهر و میایل خصوصی خودسو هم نداره دیگه اون خانم