2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار اگر به گذشته برگردید شاغل میشید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 132 پست

استاتر جانختم حمد گذاشتم ۸ نفر کم دارم لطفا بیا 

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا وظیفه‌شه که خرج منو بده چه منتی! من مجردم در حال حاضر اما بعد تاهل نمی‌تونم و قرار هم نیست کار کنم. اگه بخوام کار کنم شوهر میخوام چی کار

می اندیشم پس هستم، هستم چون فکر می کنم، فکر می کنم چون شک می کنم. دکارت

چند روزه براى انجام كارى از صبح ميرم بيرون تا شب

وقتى ميام همسرم ميگه ،چقدر اين جورى زندگى كردن سخته

ميگه واقعا كسايى كه زن و مرد كار مى كنن خيلى سخته 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

من از هفده سالگیم مستقل شدم . 

نمیتونم یک درصد هم فکر کنم که بیکار باشم .

یکی از دلایل کار کردن پول و درامده 

مابقیش رو خانم خونه دار نمیتونه بدست بیاره

در ضمن خانم شاغل فقط شاغل نیست 

وقتی میاد خونه هم کار میکنه 

نمیدونم چرا یجوری میگن شاغل ک انگار خانم وقتی خونس ربات داره 

خب اون دو برابر شما داره کار میکنه 😑😅

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

قبلا شاغل بودم و طعمشو چشیدم

بعداز ازدواج و بچه داری ترحیح دادم خونه دار بمونم

پشیمانم نیستم خدارشکر

نظم زندگیم بیشتر و ارامش دارم بچه هامم زیر دست خودم بزرگ میشن و لذت میبرم ازینکه باهمیم⁦✋🏼⁩⁦❤️⁩

دلم نمیخاست بچه رو بدم زن غریبه بزرگ کنه یا پرستار بیارم توی خونه زندگیم یا با منت بسپارم دست کسی و....

خستگی زیادی داره خونه و بیرون با بچه کار کردن

بشخصه توان نداشتم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
من خودم شاغلم... ولی این حرف چیه درآوردید و همیشه میگید که شوهرامون منت میزارن سرمون واسه خرجی... و ...

والا حتی اگ زنش هم سرکار بره بازم باید ماهیانه خرجی بدن چون وظیفشونه

همین جورجینا خودش کلی واسه خودش درآمد داره اما بازم از رونالدو ماهیانه  ۱۰۰ هزار یورو میگیره

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

توو فامیل ما همه خانومها تحصیلکرده و شاغلن همه بدون استثنا از سن سی و پنج تا شصت .کارخونه کار بیرون ...

من خانه دارم

ولی نمیپذیرم این رو

پرنسس چیه آخه..این کلمات و عناوین بنظرم خنده داره یکم

خانمی ک کار میکنه هم ی پرنسس هست ک کار میکنه

از پولش برای خودش خرج میکنه و مزایایی داره

من خانه دارم ولی نمیپذیرم این رو پرنسس چیه آخه..این کلمات و عناوین بنظرم خنده داره یکم خانمی ک کا ...

شما منظور منو متوجه نشدین ادم وقتی کار میکنه بیرون تحت فشار و استرسه هشت ساعت سی سال بالاخره تاثیر منفی میزاره روی کیفیت جسم اگه اسپزی زایمان طرف شستن اشپزی لباس خرید هم باشه چیزی باقی نمیمونه از شخص. من جون طعم هر دوشو چشیدم متنفرم از کار و‌زحمت بیرون هیچوقت کار نمیکنم .

شما منظور منو متوجه نشدین ادم وقتی کار میکنه بیرون تحت فشار و استرسه هشت ساعت سی سال بالاخره تا ...

متوجه شدم

ولی پرنسس میتونه ی خانم شاغل هم باشه

محیط بیرون کار کردن لذتهایی داره

توی خونه از پولش هزینه میکنه و چند روز ی بار خدمه انحام میدن کارارو

بابرنامه ریزی ب امورات دیگشم برسه 

ن فرسوده شه ن کور وکچل

خیلیم سرحال و زبانزد باشه

بچه هاشم بدرخشن

این چیزا مدیریت خوب میخاد ربطی ب خانه داری و اشتغال ی زن نداره

متوجه شدم ولی پرنسس میتونه ی خانم شاغل هم باشه محیط بیرون کار کردن لذتهایی داره توی خونه از پولش ...

ادما متفاوتن بله. نمیشه زحمت بکشی هشت ساعت بیرون باشی و  سر زنده باشی رو‌من جواب نمیده.این سیستم .منظورم از پرنسس ذات و شخصیت نیست 

منظورم اینه که دست ب چیزی نزنی و برات مهیا گنند زحمت فیزیکی نداشته باشی .