من دوست دارم وقتی ازدواج میکنم بتونم به خونم برسم و کنار همسر و انشالله بچه هام باشم ولی از طرفیم خب دلم نمیخواد خدایی ناکرده همسرم بخاطر خرجم منتی سرم بزاره یعنی دوست دارم تا حدودی هم استقلال مالی داشته باشم..
حالا شما که ازدواج کردید و خانه دار هستید پشیمونید از اینکه سرکار نمیرید و خودتون درامد ندارید؟
ن بازم خونه دار میمونم،هر چند الانم توی کار کیک خونگی هستم، ولی منظورم اینه بیرون کار نمیکردم چون شغل همسرم طوری نیست ک هرروز خونه باشه و اگ منم بخوام نباشم بچمون کلا تربیت و بچگیش ب فنا میره 😑
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁
عزیزم در ایران وتمام کسورها اولین وطیفه سوهر دادن پووول ب همسره.بدون منت وظیفه س.اما کار خانه حتی در اسلام وطیفه زن نیستx زنی ککار بیرون وخونه باهم بکنه پیر میشه
من تا سال ۹۷ سرکار میرفتم و بعد باردار شدن دیگه نرفتم
نه پشیمون نیستم چون دوتا بچه دارم و اصلا دلم نمیومد پیش کسی بذارم دلم میخواد خودم بزرگ شدنشونو ببینم و کیف کنم
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست