2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار اگر به گذشته برگردید شاغل میشید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 132 پست
عزیزم در ایران و‌تمام کسورها اولین وطیفه سوهر دادن پووول ب همسره.بدون منت وظیفه س.اما کار خانه حتی د ...

چقد مثل زن رییس جمهور سخنرانی کردید. الان همه زنهای شاغل شرکت ما از خونه دارای فامیل جوونتر موندن

من کلا ازدواج نمیکردم اگه شاغل میبودم عجله کردم واقعا

منم قبلا همچین فکری داشتم ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم که واقعا نمیشه ازدواج هم نکرد.. البته این نظر منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مثل زن رییس جمهور سخنرانی کردید. الان همه زنهای شاغل شرکت ما از خونه دارای فامیل جوونتر موندن

منم اومدم همینو بگم 

بعد فکر کردم این عقاید خیلی ریشه عمیقی دارن با یه کامنت عوض نمیشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

میرم شاغل میشم 

چ شغلایی میشد برم و نرفتم الان پشیمونم 

من که هنوز بچه ندارم دعا کنین خدا زود بده بهم دوبار سقط شدن ...

ولی هر چی هم با شوهر و بچه و اینا وقت بگذرونی و زندگیت همه چی تموم و عاشقانه باشه ...

ی جایی یهو ب خودت میای میبینی دلت استقلال میخواد و دیگه کاری نمیتونی بکنی 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
منم اومدم همینو بگم  بعد فکر کردم این عقاید خیلی ریشه عمیقی دارن با یه کامنت عوض نمیشن

و عجیب اینکه میگن تو همه کشورا وظیفه خرج با مرد هست. انگار هیچکی تو خارج از ایران فامیل و دوست نداره. اونجا قشنگ خانما پول میذارن وسط.

اهل بحث نیستم.اما اگر کسی بگه ماست سیاهه بهش یاداوری میکنم که سفیده

عزیزم در ایران و‌تمام کسورها اولین وطیفه سوهر دادن پووول ب همسره.بدون منت وظیفه س.اما کار خانه حتی د ...

اتفاقا چند روز پیش همکارامو با اطرافیانم مقایسه میکردم... دیدم چقدر همکارام خوب موندن... تعجبه برام

اونایی که میگن زن شاغل زود پیر میشه کاملا اشتباهه

اتفاقا زن شاغل چون خودش درامد داره حسابی به پوست و روتین پوستی و مو و بدن و سلامتیش میرسه ارتباطات اجتماعیش بیشتر و خودش سرحالتره و خوب تر هم میمونه

ولی یه خانه دار همسرش هرچقدرم دست و دلباز باشه دیگه از یه حدی بیشتر که همسرش براش هزینه نمیکنه

و عجیب اینکه میگن تو همه کشورا وظیفه خرج با مرد هست. انگار هیچکی تو خارج از ایران فامیل و دوست نداره ...

وقتی میبینی طرف از سال ۹۸ کمتر از ۳۰۰ تا کامنت داره برای من این معنی رو میده که فیک هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

وقتی ازدواج کردم دانشجو بودم

سال بعدشم شاغل شدم 

ولی بعد از مادر شدن، شغلم رو رها کردم 

ببین تو باید یجوری جلو بری که دستت باز باشه 

مثلا اگر خواستی بتونی انتخاب کنی که شاغل باشی یا نباشی 

برای همین باید وارد رشته یا مهارتی بشی که علاقه بهش داری و میتونی درست انجامش بدی و میتونی استرس محیط کاریشو هم تحمل کنی 

چون زندگی خیلی بالا پایین داره، شاید بچه دار شدنت طول کشید، این سالها همون اشتغال باعث میشه یکم حواست از اینجور مسائل پرت بشه 

مثل دوست صمیمی خودم که بنده خدا بچه دار فعلا نشده ولی میره سرکار و همون روی روحیه اش اثر مثبت داشته 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

توو فامیل ما همه خانومها تحصیلکرده و شاغلن همه بدون استثنا از سن سی و پنج تا شصت .کارخونه کار بیرون همه پیرن.خستن صورتاشون شل شده  چون زحمتشون زیاده. اما من چهل سالمه هیچ کاری نمیکنم فقط میخورم میخابم ورزش تفریح شبیه بیستو پنج ساله هام. کار کردن یعنی پیر شدن فرسوده شدن . ی پرنسس کار نمیکنه

اونایی که میگن زن شاغل زود پیر میشه کاملا اشتباهه اتفاقا زن شاغل چون خودش درامد داره حسابی به پوست ...

اینا صفر و صدی نیست 

و ینفر که براش مهم باشه خرج میکنه، به روتین پوستیش میرسه، ورزش میکنه تغذیه رعایت میکنه 

براش مهم نباشه خرج نمیکنه به پول داشتن /نداشتن ربطی نداره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

درکشورهای دیگه همه مخارج و هزینه ها نصف نصفه هیچ اقایی صفرتاصد هزینه پارتنر یا همسرشو بعهده نمیگیره

ببین شغلی که نه مزد داره نه منت داره نه بیمه داره نه بازنشستگی نه شان اجتماعی خانه داریه بیست چهارساعت شاغلی بدون روز تعطیل اونم کارای مسخره تکراری خیلی زود دچار روزمرگی میشی بچه هم که بیاد بیست چهار ساعت باید با بچه سر کله بزنی یه کم بگذره عصبی میشی خصوصا اگر بچه شلوغ و پر دردسر باشه اونوقت مرده میره سرکار به هفت هشت ساعت کار میکنه حقوق میگره رئیس خانوادست میاد خونه باید خدمتشو بکنی چون نان آوره خانوادست و این حرفا ولی شاغل باشی خانم خودتی میتونی بگی خسته ام چون بیرون بودی کار کردی حقوقشو هم میگیری
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست