2777
2789
عنوان

به نظرتون اسم دخترم قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5577 بازدید | 204 پست

میدونی بدیش چیه؟

درآینده نمیتونه اسمشو عوض کنه 

چون اسمش مذهبی یه عوض نمیکنن 

و هروقت مسخره باشه از شما متنفر میشه 

حتی از پیامبر(ص) حدیث داریم : برای فرزندان خود نام نیکو انتخاب کنید.

خداوند نمیبخشه اسم خوب واسه بچه نزارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من نمیخوام تک باشم وگرنه اسم پسرمو نمیذاشتم حسین چون دقیقا شهادت حضرت زهرا دنیا میاد میخو ...

اخه این همه لقب یعنی حاضری به اسم پسرت بیاد ولی در آینده تو جامعه مسخرش کنن خب مادر شوهرت راست گفته حرف حق تلخه

قانع شدی این اسمو نذاری یا منم تاکید کنم اصلا اسم مناسبی نیس... طفلی چه گناهی کرده با این انتخاب... 

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بذار نورا

هم قشنگه هم خوش معنی

آخه حره؟

ست نکن عزیزم

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
عزیزم اسمش میگم لقب حضرت زهراس خداوند چرا نباید منو ببخشه

به اینترنت اعتماد نکن 

بعدشم لقب حضرت زهراست قربون حضرت زهرا برم 

ولی تو این دوره زمونه رایج نیست 

سعی کن به ظاهر قضیه هم فکر کنی

چونکه مسخرش میکنن  واضحه  فکر کن سر کلاس معلم بگه حره فلانی بخدا مسخرش میکنن گناه داره بچه هزارتا لقب داره چرا چسبیدی به این یکی

چون دخترت نمیبخشدت با این اسم گذاریت

داری حق داشتن یه اسم خوب رو ازش دریغ میکنی

چون لقب حضرت زهراست دلیل نمیشه اسم مناسبی باشه

نزار حره گناه داره اون بچه 

خودتم بعدا پشیمون میشی پس قبل از اینکه تصمیم   بگیری و راهی برای بازگشت نداشته باشی   یه اسم دیگه قرانی یا مذهبی دیگه پیدا کن  چون اگه پشیمونم بشی دیگه ثبت به هیچ عنوان عوض نمیکنه  و کلی دوندگی داره