2777
2789
عنوان

به نظرتون اسم دخترم قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5577 بازدید | 204 پست
اصلا این اسمو از کجا پیدا کردن؟ تو عمرم یکبارم نشنیده بودم برای حضرت زهرا(ع) باشه .  یه حُر ش ...

دقیقا بعضیا میخوان خیلیا متفاوت باشن    خب اگه میخواهید اسم تک بزارید دیگه  چرا با دین قاطیش میکنید 

چه عجب یه نفر تایید کرد🥺

جدی گفتم.آره تو سریال مختار هم میگفتن یادم اومد 

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم به پسرم بیاد وگرنه القاب قشنگ زیاد دارن

بنده خدا هنوز نیومده باید واسه داداشش فدا بشه.. تروخدا این اسمو نزارید.. من یه لحظه فکر کردم این اسمم باشه بغضم گرفت گفتم چقد زشته اسمم

زاده ی کهکشان.
توی اینترنت بزنی میاده عزیزم همون مونث حر هست اسم دختر مختار هم حره بود توی فیلمش دیذم از اونجا خ ...

هرجور خودت میدونی 

ولی این اسم احتمالا تو قوم های عرب شاید رایج باشه 

بزار مهیا ، مریم ، نرگس ، زینب ، فاطیما  این همه اسم قشنگ هست 

حتما لازم نیست اول اسم پسرت با دخترت یکی باشه 

به این فکر کن تو مدرسه مسخره ش کنن 

من خودم به خاطر فامیلیم هرسال سر صف مدرسه استرس داشتم 

تو کاغذ مینوشتم میدادم به معلم و ناظما میگفتم کامل نگید فامیلیو 

بچه ها اذیت میکنن

دقیقا بعضیا میخوان خیلیا متفاوت باشن    خب اگه میخواهید اسم تک بزارید دیگه  چرا با دی ...

نه عزیزم من نمیخوام تک باشم

وگرنه اسم پسرمو نمیذاشتم حسین

چون دقیقا شهادت حضرت زهرا دنیا میاد میخواستم از القاب ایشون باشه به پسرم هم بیاد

فاطمه و زهرا هم اسم خواهر شوهرامه وگرنه میذاشتم

استارتر من اسمای این مدلها خوشم نمیاد 

اگه میخوای مذهبی باشه اسمش حداقل بزار حسنا ،حدیث ،حدیثه ،محدثه، اینجور چیزا آخه قطعا بعدا بچت یا اسم عوض می‌کنه یا از اسمش بدش میاد مخصوصا وقتی بقیه بد تلفظ کنن